Leuk om te lezen Lunch Recepten

PARTY FOOD: Paasbrunch 2016

Paasbrunch 2016

Ook dit jaar organiseerde ik weer een Paasbrunch. Dit keer in samenwerking met het schoonzusje van mijn vriendin. Bedankt Dahné!

Het leek ons leuk dit jaar te kiezen voor een Paasbrunch in High Tea stijl. Na een brainstorm sessie over alles wat we lekker vonden om te maken, verdeelden we de gerechten. Hier en daar volgden nog wat kleine aanpassingen en de donderdag voor Pasen konden de boodschappen gedaan worden. Goede Vrijdag had ik verplicht vrij (wat erg goed uit kwam), dus kon ik al starten met de voorbereidingen. Zaterdag bracht ik vijf uur door in de keuken. En zondag, de dag van de Paasbrunch, nog eens hetzelfde aantal uren. Het werd een gezellige dag met heerlijk eten. Moe maar voldaan kijk ik terug naar een geslaagde brunch. Hierbij het resultaat:

IMG_9316
Een vrolijk gedekte tafel.
Sandwiches in twee smaken: tonijnsalade en rosbief met piccalily.
Sandwiches in twee smaken: tonijnsalade en rosbief met piccalily.
IMG_9317
Broccoli soep met zelfgemaakte sesam stengels (recept van Chickslovefood).
FullSizeRender
Witlof bootjes met Hollandse garnalen en een whisky cocktailsaus.
FullSizeRender
Komkommerhapjes met kruidenkaas en zongedroogde tomaatjes.
FullSizeRender
Broccoli-zalm taartjes.
IMG_9319
Groenteroostaart (recept van 24Kitchen).
FullSizeRender
Zelfgemaakte scones.
FullSizeRender
Mini crème brûlée en panna cotta.
FullSizeRender
Chocoladekoekjes (recept van Nigella Lawson).
FullSizeRender
En last but not least: kwarktaart met véél chocolade eitjes.

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.