Leuk om te lezen Voedingsdagboeken

VOEDINGSDAGBOEK OKTOBER 2017

Ik heb een nieuw voedingsdagboek voor je uitgewerkt. Dit zal voorlopig de laatste zijn. Ik wil mijn voedingsdagboeken namelijk in een nieuw jasje steken. Hoe ik dit precies ga doen weet ik nog niet. Maar nu kun je nog even genieten van al het lekkers.

Een Instagram waardige foto van een zondagse ontbijt. Yoghurt, kwark, blauwe bessen, frambozen en muesli.

Mijn favoriete recept van bananenbrood. Klik hier voor het recept.

Zalmfilet, broccoli met een beetje gesmolten kaas, gebakken aardappeltjes en Yofresh.

Ik bakte een stapel bananenpannenkoeken om in te vriezen. Deze neem ik dan in porties mee naar mijn werk. Super lekker en handig!

Zelfgemaakte eiersalade, veel lekkerder dan kant-en-klare eiersalade.

Lunchbox inspiratie: druiven, cherrytomaatjes en wraps met humus en sla. Het bakje in van Ikea.

Een Vivera vleesvervanger met spruitjes en gebakken aardappeltjes.

Deze hartige scones zijn zo ontzettend lekker. Het recept kun je hier vinden.

In oktober heb ik ook deze heerlijke kruidencake gebakken. Een verantwoord tussendoortje. Het recept vind je hier.

Deze nasi maakte ik nét even anders door de kipstukjes te vervangen door vegetarische gekruide wokreepjes en peultjes erdoor te doen.

Weer een kleurrijk kommetje. Nu met yoghurt, kwark, verse aardbeien en muesli.

Ziet dit er niet heerlijk uit? En dat was het ook. Het is geroosterd volkorenbrood met geprakte avocado, gekookte eitjes, peper en zout. Yummie!

En ook in oktober at ik weer sushi…

Lunch op het werk: toast met pindakaas en banaan.

Je kunt super lekker lunchen bij Café Zondag in Maastricht. Ik had een stukje hartige taart met paddenstoelen.

Samen met een vriendin zelf mosselen gemaakt. We hebben gesmuld!

En als laatste: roerei met notenbrood (er zitten walnoten in). Erg lekkere combi.

Ik hoop dat ik je weer lekker gemaakt heb met deze foto’s zodat je zin krijgt om zelf de keuken in te duiken. 

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.