Persoonlijk

2 JAAR MIJNREISDOORHETLEVEN!

congrats

Afgelopen week besefte ik me ineens iets. Ik was in Kopenhagen en dacht: ‘Is het echt alweer september?’ Mijnreisdoorhetleven.nl is in september 2014 opgericht en viert dus al haar tweede verjaardag! Hoewel ik de laatste tijd wat minder actief ben op mijn blog, wil ik er toch even bij stilstaan.

Alweer een jaar voorbij gevlogen. Een druk jaar waarbij mijn blog op een lager pitje is komen te staan. Een fulltime baan, de daarbij behorende opleidingen, een nieuwe liefde 🙂 en zoals ieder ander gewoon een druk leven.

Ik zit nog steeds bomvol ideeën voor mijnreisdoorhetleven.nl, alleen de tijd om al die ideeën uit te werken is er helaas niet. Dus met periodes zal ik soms wat meer en soms wat minder schrijven.

De statistieken van het afgelopen jaar:

Onlangs heb ik de layout van mijn blog aangepast. Wat vinden jullie ervan? Ik was toe aan iets nieuws en ik vind dit wel een verfrissende look. Nu op naar nog een jaar vol schrijf(voor mij)- en leesplezier (voor jullie)!

Liefs,
Michelle

8 thoughts on “2 JAAR MIJNREISDOORHETLEVEN!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.