Persoonlijk Persoonlijke gezondheid Voeding

Nieuwe uitdaging: afvallen met de Lazy Fitgirl Methode

We zijn bijna een jaar verder, maar mijn kilo’s van de zwangerschap zijn er nog steeds niet allemaal af. Ik was wel bijna op gewicht maar toen ik na zes maanden stopte met het geven van borstvoeding kwam ik weer iets aan. Nu wil ik van die kilo’s af en dus moet er iets veranderen. Maar hoe? Door tijdgebrek en stress maak ik vaak ongezonde keuzes. Maar juist in drukke periodes zou ik beter voor mezelf moeten zorgen. Onlangs kwam ik een voor mij nieuwe methode tegen: de Lazy Fitgirl Methode van Anki. De naam wekte meteen mijn interesse. Maar ik dacht ook: weer een nieuw dieet? Ik heb al heel wat diëten gevolgd maar nooit met blijvend resultaat. Ik was dan ook een beetje sceptisch. Het e-book over de Lazy Fitgirl Methode is helemaal gratis en ik vind het altijd interessant om over zoiets te lezen (of ik het nu wel of niet ga doen). Op een zaterdagochtend toen Linn haar dutje deed, heb ik dan ook het hele e-book gelezen. De rest van de dag heb ik over alles nagedacht en het liet me niet meer los. De methode klinkt heel logisch en haalbaar. Ik heb dan ook besloten de komende zes weken met de Lazy Fitgirl Methode aan de slag te gaan en ik neem jou mee in dit avontuur.

Het is geen dieet maar een basis voor gezonde gewoontes

Ik hoor je denken: dat heb ik vaker gehoord. En toch kan ik na het lezen van het e-book vertellen dat de Lazy Fitgirl Methode écht geen dieet is. Er zijn bijvoorbeeld geen voedingsschema’s die je moet volgen. Het gaat om kleine aanpassingen in je eigen voedingspatroon die het verschil gaan maken. En Anki geeft je de tools om dit te doen. Of het ook het gewenste resultaat geeft? Daar ga ik nog achter komen. Maar ik ben in ieder geval enorm enthousiast.

In wekelijkse updates op mijn blog ga ik je op de hoogte houden. En op Instagram Stories kun je volgen wat ik zoal eet. Maar het zou helemaal tof zijn als je met me mee doet. Je kunt het e-book downloaden via deze website. Succes!

Liefs, Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.