Australië Reisverslagen Reizen Verre reizen

Australia, here we come!

Als je me volgt, kan het je niet ontgaan zijn dat ik op korte termijn een reis naar Australië op de planning heb staan. En die korte termijn is nu aangebroken. Vanmiddag vertrekt het vliegtuig en morgen zal ik – na twee vluchten van in totaal 21 uur – aankomen in Melbourne.

Op het moment van schrijven ben ik de puntjes op de i aan het zetten. De was hangt nog te drogen, de meeste spullen die ik mee wil nemen liggen klaar en ik probeer nog zoveel mogelijk te knuffelen met mijn lieve katten.

Zoals je misschien gemerkt hebt was het de afgelopen weken wat rustiger op mijn blog. Op het werk was het super druk en daarbij komt dat we midden in een reorganisatie zitten. In mijn vrije tijd heb ik alles voor de reis naar Australië geregeld. De route is bepaald. Ik heb het internet afgezocht naar bezienswaardigheden, nationale parken en plekjes die we echt graag willen zien. Ook heb ik alvast de adressen van een aantal campings opgeschreven (want we hebben een camper gehuurd). Even kort samengevat ziet de rondreis er als volgt uit: we vliegen naar Melbourne, rijden over de Great Ocean Road, daarna gaan we bij mijn familie langs, vervolgens naar Sydney en van daaruit naar Brisbane waar we onze vlucht naar huis nemen.

Het voelt allemaal nog heel onwerkelijk. Als ik eenmaal in het vliegtuig zit zal het vakantiegevoel wel komen. Ik ga in ieder geval zo veel mogelijk genieten. En als ik internet heb, zal ik zeker foto’s en ervaringen van de reis delen op Facebook en Instagram. See you down under!

Liefs,
Michelle

1 thought on “Australia, here we come!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.