Moederschap Persoonlijk

Baby room tour

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. De babykamer van Linn is eindelijk klaar! Linn kwam een week eerder dan de uitgerekende datum en haar kamer was toen nog niet helemaal klaar. We hadden wel meubels en alle spulletjes maar er ontbrak nog gezelligheid en decoratie. Ik ben geen kei in het stylen van een interieur. Toch vind ik dat het een mooie babykamer geworden is. Kijk je even mee?

Neutrale kleuren

Omdat we van tevoren niet wisten of we een jongen of een meisje zouden krijgen, hebben we voor neutrale kleuren gekozen: pastel groen en wit. Op de markt in Maastricht vond ik de perfecte stof voor de gordijnen. Deze zijn vervolgens op maat gemaakt door mijn moeder.

We wilden eigenlijk een tweedehands babykamer kopen en ik heb wekenlang marktplaats in de gaten gehouden. Maar helaas vond ik niks wat naar onze smaak was. Uiteindelijk hebben we toen ik 35 weken zwanger was deze witte meubels gekocht bij Baby Park. De prijs was boven budget maar de kwaliteit is echt goed. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

Decoratie

Het pronkstuk aan de muur is een grote canvas wereldkaart in een babythema. Linn kan er naar blijven kijken. De kleuren en de dieren, ze vindt het helemaal geweldig. Om wat meer kleur in de rest van haar kamer terug te laten komen heb ik muurstickers gebruikt. De dromenvanger heb ik onlangs zelf gemaakt tijdens een workshop. Ik ben niet zo van het freubelen maar het is me goed gelukt.

Persoonlijk tintje

In de kamer staat ook een speelgoedkist. Deze kist is vroeger van mijn overleden moeder geweest en heeft lang bij mijn tante op zolder gestaan. Hij was oranje van kleur (zo’n kleur uit de jaren 60/70). Mijn schoonmoeder heeft de kist een mooie nieuwe kleur gegeven en nu bewaren we het speelgoed van Linn erin. Het geeft me een fijn gevoel, alsof mijn moeder er dan toch elke dag bij is.

Hoe vinden jullie de kamer van Linn geworden?

Liefs, Michelle

*Deze blog is geschreven in samenwerking met CanvasCompany.

2 thoughts on “Baby room tour”

  1. Ik vind het er echt supermooi en leuk uitzien! En wat hebben jullie in alle opzichten goede en bewuste keuzes gemaakt, zowel financieel als emotioneel. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.