CONCERT: Gavin DeGraw

foto 2

foto 1

Ik ga graag een paar keer per jaar naar een concert. Deze keer was het een concert van Gavin DeGraw in de Heineken Music Hall in Amsterdam, waar ik samen met drie vriendinnen heen ben geweest. En wauw, wat kan hij goed live zingen!

Gavin DeGraw werd bekend toen zijn liedje ‘I don’t want to be’ werd gekozen als titelsong van de televisie serie One Tree Hill. Zo heb ik zijn muziek dan ook leren kennen. Als tiener heb ik de serie One Tree Hill namelijk super vaak gekeken (en nu ook nog af en toe wel eens 😉 ). Ik vind zijn stem echt one of a kind en zijn liedjes zijn vrolijk en catchy.

Ik had Gavin nog nooit live horen zingen maar het was in één woord GE-WEL-DIG! Wat een heerlijke stem heeft hij. Hij en zijn band maakten er een swingend concert van. Ze gingen vrij snel door de nummers heen maar zo bleef het publiek in de flow. Af en toe sprak hij het publiek toe en hij leek oprecht blij met het enthousiasme van het publiek. We werden dan ook meer dan eens bedankt aan het einde. Jammer dat het zo snel voorbij was. Maar we hebben een super avond gehad!

Iemand nog tips voor concerten volgend jaar? Welke artiesten moet ik echt gezien hebben?

Liefs,
Michelle

Tagged ,

3 gedachten over “CONCERT: Gavin DeGraw

  1. Uhmmm Coldplay!! 🙂

    1. Coldplay wil ik zeker nog eens zien! Dat ze maar snel gaan touren 🙂

  2. […] tweede concert van 2014 was het concert van Gavin DeGraw. Hierover schreef ik al in één van mijn eerste […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: