Evenementen Leuk om te lezen

De Vegan Challenge | Update week 2

Er is wederom een week van de Vegan Challenge voorbij. Het bevalt nog steeds goed en ik raak er inmiddels aan gewend. Ook zit ik lekkerder in mijn vel.

Met uitzondering van Pasen heb ik volledig plantaardig gegeten afgelopen week. Op eerste Paasdag stond een diner gepland bij mijn familie. Ik had van tevoren besloten dat ik op dat moment wel zou kijken wat er te eten was. I know, niet helemaal vegan minded maar ik wil ook niet te streng zijn voor mezelf. In bijna alle gerechten was wel iets van zuivel verwerkt. Dus ik heb de Vegan Challenge even los gelaten en genoten van de heerlijke maaltijden. Ook heb ik een beetje vis gegeten. Tweede Paasdag was hetzelfde verhaal. Ik heb wel gemerkt dat ik die dagen minder energie had. Nu vraag ik me af of dat komt door de dierlijke producten die ik gegeten heb. Vandaag heb ik in ieder geval het plantaardige eetpatroon weer opgepakt.

Buiten de deur eten blijft dus een issue. Er staan nog een aantal etentjes gepland deze maand. Voor één etentje heb ik mijn vegan maaltijd al doorgegeven. En ik heb vier lunchafspraken die gemakkelijk vegan te doen zijn. Dus dat komt wel goed denk ik.

Deze week zijn trouwens de Vivera vleesvervangers in de aanbieding bij de Coop (€1 per tweepersoonsverpakking). Ik ga dus genoeg inslaan en wat nieuwe producten uitproberen.

Liefs,
Michelle

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.