Evenementen Leuk om te lezen

De Vegan Challenge | Update week 3

Three weeks down, one to go.

Afgelopen week was de minst goede week van de Vegan Challenge. Ik at ‘maar’ drie dagen volledig vegan, twee dagen at ik een vegetarische avondmaaltijd en twee dagen (waaronder Tweede Paasdag) heb ik vis gegeten.

Anyway, ik voel me goed bij deze middenweg en ik denk dat ik nooit echt helemaal veganistisch zou kunnen eten. Natuurlijk ga ik de laatste week nog steeds mijn best doen zo plantaardig mogelijk te eten. Maar ik ben me ondertussen wel al een beeld aan het vormen over hoe het verder moet na deze challenge. Daar kom ik volgende week op terug.

In deze laatste week heb ik inmiddels 5 (!) etentjes (lunch en diner) buiten de deur gepland staan. Eens kijken hoe dat gaat verlopen…

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.