December presents wishlist | BLOGMAS #2

Laten we blogmas maar meteen beginnen met een december wensenlijstje. Deze maak ik elk jaar en kan dit jaar dan ook niet ontbreken.

Pink – Beautiful Trauma (CD)

Het nieuwste album van Pink is in oktober al uitgekomen. En ik heb moeite moeten doen om zelf niet naar de winkel te rennen. Want ik vind haar muziek helemaal geweldig en wil mijn collectie graag aanvullen met haar nieuwste album. Maar als ik alles zelf ga kopen valt er natuurlijk niks meer te wensen in december.

Pastaschep

Iets heel simpels wat ik nog niet heb maar erg handig zou vinden. We eten regelmatig spaghetti en pasta en elke keer denk ik: ‘Had ik nou maar zo’n pastaschep’. Dus bij deze staat ie op mijn verlanglijstje.

Rituals Ayurveda Hand Lotion

Vorig jaar met kerstmis kreeg ik bij een cadeau van Rituals een handcrème monstertje. Deze is het hele jaar blijven liggen en heb ik onlangs pas uitgeprobeerd. En ik vind hem zo fijn dat ik meteen de grote verpakking aan de Sinterklaas heb gevraagd.

Basisspel Kolonisten van Catan

Eén van mijn lievelingsspellen. Ik heb dit spel vroeger gehad maar blijkbaar is ie bij het einde van een vorige relatie achtergebleven. Jammer maar hé, heb ik tenminste weer iets om op mijn wensenlijstje te zetten.

Rituals Rice Milk & Cherry Blossom geurkaars

Geurkaarsen zijn in de herfst en winter echt mijn ding. Nu heb ik meestal theelichtjes in allerlei zoete geuren, maar helaas zijn die heel snel uitgebrand. Ik ben dus op zoek gegaan naar een geurkaars die lekker ruikt én lang mee gaat. Deze Rituals geurkaars voldoet aan deze voorwaarden. De prijs ligt wel iets hoger dan een standaard theelichtje dus ik heb de grote Sint om hulp gevraagd.

Annemerel de Jongh – Ik heb geen zin (boek)

Annemerel de Jongh heeft haar tweede boek geschreven. Het is wederom een boek over hardlopen. Deze keer heeft ze allerlei inspirerende loopverhalen geschreven om je te motiveren zelf je hardloopschoenen aan te trekken als je eigenlijk geen zin hebt om te gaan hardlopen.

Wat heb jij op je verlanglijstje staan?

Liefs,
Michelle

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: