Persoonlijk

FAVORIETEN | Februari 2019

De maand maart duurt niet meer zo heel lang dus het wordt tijd dat ik mijn favorieten van de maand februari met jullie deel. Hier komen ze!

Favoriete evenement: Carnaval

Carnaval. De één houdt ervan, de ander niet. Als kind zat ik bij de carnavalsvereniging van mijn dorp. Ik was dansmarieke en we begonnen al maanden van tevoren met het oefenen van de dansroutine. In de weken voor carnaval was er elk weekend wel een evenement waar we naar toe moesten. Later, in mijn tienerjaren, zat ik niet meer bij de carnavalsvereniging maar vierde ik vrijwel alle dagen zelf carnaval. De laatste jaren is dat carnaval vieren behoorlijk afgenomen (zou het de leeftijd zijn?). Toch begint het elk jaar weer even te kriebelen als carnaval weer voor de deur staat. Die paar dagen dat ik carnaval gevierd heb, waren zoals altijd erg gezellig.

Favoriete film: Bohemian Rhapsody

Mocht je deze film nog niet gezien hebben, ga dat dan zeker doen! Hij draait helaas niet meer in alle bioscopen. De film gaat over de band Queen en hun zanger Freddie Mercury in het bijzonder. Na het zien van de film heb ik de muziek nu regelmatig op staan. Wat een goede band was Queen!

Favoriete duurzaam product: Vers zakjes AH

Dit vind ik echt een enorm goed initiatief. Bijna alle vers producten in de supermarkt bevatten een plastic verpakking. En als het niet al in een plastic verpakking zit, dan doen we het er zelf omheen. AH kwam eind vorig jaar met een nieuw product: herbruikbare vers zakjes. Ik heb ze inmiddels aangeschaft en ben helemaal om. Het is een mooi begin om minder plastic te gebruiken.

Favoriete voedingsmiddel: Magioni pizza bodem

Deze pizza met een bodem van bloemkool staat nu elke week wel een keer op het menu. Lekker makkelijk en je kiest zelf wat je er op doet. De bodem bevat 399 kcal. Het is en blijft een pizza natuurlijk. Maar er zitten wel 70 gram groenten in de pizzabodem. Dat dan weer wel. En de smaak is top!

Wat zijn jouw favorieten van de maand februari?

Liefs, Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.