Hotspots Voeding

Favoriete food hotspots Zuid-Limburg

Als ik ergens blij van wordt dan is het eten. En dat doe ik ook graag buiten de deur. Mijn favoriete food hotspots heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

KODOO SUSHI & GRILL RESTAURANT – VALKENBURG AAN DE GEUL
IMG_5455

Laat ik maar meteen beginnen met de hotspot waar ik het meest te vinden ben omdat ik gewoonweg verslaafd ben aan sushi… Naar mijn mening is dit het beste sushi restaurant hier in de omgeving (en ik heb al veel restaurants uitgeprobeerd). Een mooie bijkomstigheid, het ligt vlakbij dus mocht ik zin krijgen in sushi dan ben ik zo daar :p

BISTRO/BAR PISTACHE – VALKENBURG AAN DE GEUL
IMG_5029

Een heerlijke plek om lange middagen te genieten van lekkere cocktails en hapjes op het terras midden in het centrum van Valkenburg. En altijd even een leuk praatje met de eigenaren.

BRASSERIE SISTERS – VALKENBURG AAN DE GEUL
IMG_2782

Oké, nog één laatste hotspot in mijn hometown, but definitely not least: Brasserie SisterS! Deze brasserie ligt net buiten het centrum. En dat is fijn want in de zomer wil je je echt niet in de mierenhoop van toeristen bevinden ;-). Hier kom ik graag om te borrelen (want dat is één van mijn favoriete bezigheden…) en dan het liefst met een glas sangria en de beroemde snacktoren (zie foto). Mocht je hier geen liefhebber van zijn dan kun je bij SisterS ook gewoon lekker lunchen en dineren.

CAFÉ ZUID – MAASTRICHT
Favourite hotspots

Dit vind ik toch wel het mooiste plekje in Maastricht. Het ligt een beetje verstopt op Plein 92 met het terras aan de achterzijde en uitzicht op het park en de Maas. Op dagen dat de zon doorbreekt moet je zorgen dat je voor 13.00 uur ’s middags daar bent anders is er geen plekje meer te krijgen. Onder het genot van een wijntje of een sapje, wat hapjes (ik heb alles op de kaart wel zo’n beetje gehad :p) klets ik hier bij met mijn lieve vriendinnetjes tot de zon onder gaat…

RESTAURANT WITLOOF – MAASTRICHT
Favourite hotspots1

Een Belgisch restaurant gelegen in de buurt van het Onze Lieve Vrouwenplein waar ik een jaar geleden voor het eerst ben geweest. Via mond-op-mond reclame bij het organiseren van een vrijgezellenfeestje ter sprake gekomen en nu één van mijn favoriete food hotspots. Gewoon door de gezellige ‘woonkamer sfeer’ en het overheerlijk eten.

CAFÉ SUUS – KERKRADE
IMG_6437

Als laatste toegevoegd aan mijn favoriete food hotspot lijstje want hier kwam ik afgelopen januari via een vriendin voor de eerste keer. Denk aan het concept van een tapas restaurant maar dan niet Spaans. Bij Café SuuS worden het ‘Bites’ genoemd. Je kunt kiezen uit allerlei kleine warme en koude gerechten (en verschillende desserts :p). Ideaal voor iemand die niet kan kiezen. Het wordt ook nog eens heel leuk opgediend.

Wat zijn jullie favoriete food hotspots? Tips in andere delen van het land zijn welkom! 🙂

Liefs,
Michelle

1 thought on “Favoriete food hotspots Zuid-Limburg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.