Evenementen

FESTIVAL: Food Truck Festival TREK Maastricht 2016

logo_algemeen_sidebar_16

Een week geleden vond het Food Truck Festival TREK voor de tweede keer plaats in Maastricht. Vorig jaar heb ik het gemist dus dit jaar wilde ik zeker een kijkje gaan nemen. En ik ben fan!

Het was de laatste dag van het festival en het weer was niet al te best. Maar dat maakte de sfeer er niet minder om. Het was vroeg in de middag en langzaam liep het terrein vol met mensen. Overal stonden ‘food trucks’ en waren gezellige lounge plekken gemaakt. De locatie – het stadspark van Maastricht – maakte de sfeer helemaal compleet.

We besloten te doen waar we voor gekomen waren: eten! Maar wat moet je kiezen als je zoveel keuze hebt? Biologische friet, hamburgers, hotdogs, broodjes pulled pork, noodles, pizza, wraps, gehaktballen, loempia’s, taco’s, chocolate chip cookies, stroopwafels, kokosmakronen, ijs… Noem het maar op of ze maakten het (vers) voor je klaar. Omdat we van alles wilden uitproberen, hebben we alles gedeeld. De prijzen waren redelijk hoog, maar het is dan ook een festival en het eten was echt heel goed. Daar mogen de meeste restaurants zich een voorbeeld aan nemen. Onder het genot van een hapje (het drankje heb ik voor de verandering eens overgeslagen :p) liepen we verder het festival terrein over. Even overal een kijkje nemen, kletsen, loungen en gewoon genieten.

IMG_9775 IMG_9774 IMG_9776 IMG_9779 IMG_9783 IMG_9784 IMG_9786 IMG_9787

Door het slechte weer zijn we maar een paar uurtjes gebleven. Ondanks dat was het Food Truck Festival onwijs gaaf en een dikke aanrader! 

Liefs,
Michelle

4 thoughts on “FESTIVAL: Food Truck Festival TREK Maastricht 2016”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.