Reisverslagen Reizen Wintersport

Fotodagboek | Oostenrijk 2017 deel 1

Ik ben inmiddels alweer bijna twee weken terug van mijn eerste wintersport vakantie. En het was geweldig! Op Instagram deelde ik al veel sneeuwfoto’s, maar een fotodagboek heb je nog van me tegoed.

Na een rit van acht uur komen we aan in het Oostenrijkse Gargellen. Samen met mijn vriend logeer ik in een knusse studio. Alles is erg goed verzorgd en kijk dit bed! Je kunt het bed ‘opbergen’ in een kast :p

We eten die avond samen met de familie van mijn vriend in het Landal park waar zij logeren. Op het menu staat zelfgemaakte spaghetti carbonara (uiteraard met een glas rode wijn).

Ik ben meestal vroeg wakker en dan check ik meteen het weerbericht. De voorspellingen zijn heel goed. Veel zon en koud genoeg zodat de sneeuw blijft liggen.

Dit is het uitzicht vanuit de studio. Alles is wit!

Ook de piste (skigebied Montafon) is adembenemend. Hieronder twee foto’s die genomen zijn in de namiddag. De piste wordt langzaam gehuld in schaduw als de zon achter de bergtoppen verdwijnt.

Hier zie je hoeveel sneeuw er is gevallen voordat wij aankwamen. Ergens onder deze sneeuw staat een auto :p

Ontbijt! Yoghurt met appel en (Oostenrijkse) vruchten cruesli.

Overdag heb je 0p de piste echt een ski- of zonnebril nodig. De zon is namelijk heel fel en weerkaatst op de sneeuw. Ik kon niet zien wat ik deed toen ik deze foto maakte, maar het is dus toch een mooie foto geworden.

Dit lunchgerecht heet de ‘skifahrers toast’. Een berg salade met toast en kipfilet wat super lekker was. We delen twee gerechten met vier personen want het is anders echt veel te veel.

Dit waren de foto’s van de eerste drie dagen in Oostenrijk. Van de skilessen heb ik helaas geen foto’s. Ik was zo zenuwachtig en gefocust dat ik dat helemaal vergeten ben. Over mijn eerste ervaring met skiën komt zondag een apart artikel online. En maandag volgt het fotodagboek van de laatste drie dagen in Oostenrijk. Stay tuned!

Liefs,
Michelle

2 thoughts on “Fotodagboek | Oostenrijk 2017 deel 1”

    1. Hoe het skiën precies gegaan is lees je zondag op mijn blog. Er viel zoveel over te zeggen dat ik er maar een apart artikel aan heb gewijd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.