Persoonlijk

Geniet van de kleine dingen in het leven #16

✿ Vandaag is de lente begonnen! Mijn favoriete seizoen <3 ✿ Het behalen van het examen en het essay van de opleiding op mijn werk. YES! ✿ Heerlijk wakker worden met fluitende vogeltjes ✿ Het is weer langer licht buiten ✿ Avondwandelingen met zonsondergang ✿ Mijn knieblessure die nu bijna helemaal hersteld is ✿ Alles buiten wordt weer groen en begint te bloeien ✿ De ‘Spa touch of’ varianten, een heerlijke variatie op water ✿ Vlogs kijken van mijn favoriete bloggers ✿ Voor het eerst een boek lezen van Karin Slaughter ✿ Nieuwe verse kruiden kopen in de winkel ✿ Boekenverkoop bij de bibliotheek (vier boeken en twee tijdschriften voor maar 2,20 euro (!) gekocht) ✿ Naar Australië over 2 maanden ✿ 10.000 stappen halen op een dag ✿ Op zondagavond een drankje doen ✿ Frietjes! Mijn guilty pleasure… ✿ Acht hele uren slapen ✿ Sporten op zaterdagochtend en daarna uitgebreid ontbijten ✿

Van welke kleine dingen in het leven word jij vrolijk?

Liefs,
Michelle

2 thoughts on “Geniet van de kleine dingen in het leven #16”

  1. ELKE keer als ik even weg ben geweest mijn super happy hondje zien*EEN HALF uurtje eerder naar huis van het werk (ook al ben ik ook eerder begonnen)*uurtje sporten*m&m’s*verrassing in de lunchbox*zonnetje na een regenbui*avondwandeling*
    Moet ik nog even doorgaan? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.