Persoonlijk

Happy Christmas! | BLOGMAS #25

Allereerst, Vrolijk Kerstfeest toegewenst! <3

Gisteravond heb ik gezellig kerstavond gevierd bij de familie van mijn vriend. Samen eten en spelletjes spelen. Deze ochtend maak ik thuis een kerstontbijt en pakken we met zijn tweetjes een paar cadeautjes uit. Vanmiddag gaan we naar mijn familie. Dan maakt iedereen zoals elk jaar een klein hapje, wat vervolgens een gang in het kerstdiner vormt. Ik maak lasagne met zalm en spinazie. Morgen hebben we geen verplichtingen. Dat wordt dus kerstfilms kijken onder het genot van een hapje en een drankje. ’s Avonds sluiten we kerstmis af met vrienden in de kroeg.

Tussen kerst en nieuwjaar heb ik voor het eerst in lange tijd weer eens vrij. En dat kan ik ook heel goed gebruiken. In januari zal ik je vertellen waarom deze blogmas mislukt is en volgt een persoonlijke update. Fijne kerstdagen en een goeie roetsj (zo zeggen we dat in Limburg)! Ik zie je weer in het nieuwe jaar 🙂

Liefs,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.