Persoonlijk

Het is zomer!

Vandaag is de zomer officieel begonnen!

Mijn vakantie is al achter de rug dus ik moet de hele zomer werken. Maar dat neemt niet weg dat ik allerlei plannen heb gemaakt en zoveel mogelijk wil genieten. De komende twee maanden staan zelfs al aardig vol gepland met leuke dingen.

Komende zaterdag doe ik weer mee aan de Cavemanrun, een obstacle run in mijn woonplaats. Vorig jaar en het jaar daarvoor deed ik ook mee. Begin juli sta ik op een rommelmarkt en later in de maand ga ik een dag naar Phantasialand. In augustus ga ik meerdere dagen naar een tentfeest in een buurdorp. Daarna volgen nog Wheels ’n Bites, de bruiloft van de broer van mijn vriend en heel misschien ga ik weer naar Mysteryland. De kaartjes voor een bezoek aan de Efteling in september zijn al in de pocket en hopelijk sluiten we de zomer af met een lang weekendje weg ergens in Europa.

Sowieso heb ik nog een aantal verjaardagsfeestjes en zal ik nog veel gezellige avonden met vrienden op het terras doorbrengen, Aperol Spritz drinken en sushi eten. Goede vooruitzichten dus 🙂

Cheers to the summer! Wat ga jij deze zomer allemaal doen? Tips voor leuke festivals zijn trouwens nog welkom.

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.