Leuk om te lezen Restaurant tips

HOTSPOT | BAM Brood & Meer Heerlen

Vlakbij mijn werk heb ik een (voor mij) nieuwe hotspot ontdekt: BAM Brood & Meer. Samen met twee collega’s ben ik hier onlangs naar binnen gelopen om te lunchen. Iets wat ik al veel langer van plan was maar het is er nooit van gekomen. Had ik het maar eerder gedaan want I love it!

Bij BAM Brood & Meer kun je terecht voor zowel ontbijt als lunch maar ook gewoon voor een kop koffie met gebak. Ze hebben heerlijke huisgemaakte sappen, smoothies, soepen, hartige taarten en zoetigheden (die ik vaak op hun instagram account zie langskomen). Alles is vers en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische, fairtrade en streekproducten. Bij BAM wordt het eten met veel liefde bereidt door de talentjes. Deze jongeren met een ‘beperking’ hebben bij BAM een werkervaringsplek zodat zij worden voorbereid op een volwaardige plek op de arbeidsmarkt. Dit vind ik een super mooi initiatief!

De inrichting is gezellig en knus. Ik voelde me er meteen thuis. Van te voren had ik de menukaart bekeken en er zijn een aantal vegetarische opties. En toen ik daar kwam bleek er zelfs een 100% vegan gerecht op het menu te staan (brood met hummus en gegrilde paprika)! De keuze was dan ook snel gemaakt en het was heerlijk. De broodjes gezond van mijn collega’s zagen er ook lekker uit. De porties zijn niet te groot. Iets wat ik persoonlijk heel fijn vind want dan heb je precies genoeg. De prijzen zijn aangepast op deze porties dus je betaald niet teveel.

Ben je in de buurt, ga dan zeker eens een kijkje nemen en bestel iets lekkers van de menukaart. Mij zien ze zeker nog eens terug! 🙂

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.