Leuk om te lezen Restaurant tips

HOTSPOT | Lokaal 02 Valkenburg aan de Geul (bij Koos en André)

Je kunt gewoon niet voorbij Lokaal 02 lopen in het vernieuwde centrum van Valkenburg aan de Geul. Lokaal 02 is een samenwerking van Koos van Eijndhoven (Bakkerij Koos) en André Leclercq (de Eyserhalte). Wat mij betreft een combinatie van de mooiste producten. En een echte hotspot!

Limburgse delicatessen

De Eyserhalte is denk ik voor de meeste Limburgers een bekende delicatessenzaak. Gelegen in de heuvels van Zuid-Limburg tussen Eys en Wittem. De culinaire producten van de Eyserhalte zijn nu ook te koop bij Lokaal 02. Verse producten zoals groente en fruit. Maar ook confituren, truffels, wijnen, kazen en zelfgemaakte sauzen en sappen. Er is een grote variatie aan producten van hoge kwaliteit.

Ben je op zoek naar een specifiek product of heb je advies nodig? Dan staan ze bij Lokaal 02 voor je klaar. Je komt binnen met een warm welkom en je krijgt een duidelijke uitleg over de producten. Mocht je twijfelen over een bepaalde aankoop, dan mag je gerust even proeven. Dat noem ik nog eens service!

Lekker brood

Als broodliefhebber kijk ik hier mijn ogen uit. Elke dag zijn er allerlei ambachtelijke desembroden van Bakkerij Koos verkrijgbaar bij Lokaal 02. Vers gemaakt en heerlijk van smaak. De broden zijn gemaakt van biologisch geteelde en door de Commandeursmolen in Mechelen gemalen meel en het natuurlijke product zuurdesem. Een puur product uit eigen regio.

Naast desembroden zijn bij Lokaal 02 ook andere lekkernijen te vinden. Denk aan overheerlijke Limburgse vlaaien en gebak, kleine broodjes, hartig brood en natuurlijk seizoensproducten.

Mocht je dus eens in Valkenburg aan de Geul zijn, loop dan zeker bij Lokaal 02 naar binnen. Je kunt ook ter plekke een kop koffie of een sapje nuttigen met iets lekkers. Kom je vroeg in de ochtend? Dan is de kans groot dat je in de open bakkerij kunt zien hoe de broden gebakken worden. Erg leuk! 

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.