Hotspots

HOTSPOT | Preps Maastricht

Als ik in Maastricht ben, probeer ik graag nieuwe eettentjes uit. Onlangs ben ik dan ook gaan lunchen bij een voor mij nieuwe healthy hotspot gelegen in het centrum van Maastricht: Preps. In dit artikel vertel ik je waarom dit een echte hotspot is.

Woonkamer vibes

Wat meteen opvalt als je langs Preps loopt, is het grote raam met daarachter een heerlijk bankstel en gezellige zitjes. Als je naar binnen loopt voelt het een beetje als een woonkamer. De keuken is gedeeltelijk open en de ruimte voelt huiselijk aan. Hier word ik blij van. Het is druk en we gaan zitten aan een iets te kleine tafel. Maar zodra het kan verplaatsen we naar een andere grotere tafel. Een superaardige serveerster brengt ons de menukaarten. Ze maakt een praatje en komt ontspannen over. Erg prettig!

Ontbijt heaven

Wat meteen opvalt op de menukaart zijn de vele overheerlijke ontbijtgerechten. Vegan pancakes, smoothiebowls en allerlei gerechten met brood staan op de kaart. Ik kan niet kiezen en kijk dus rond om te zien wat andere gasten besteld hebben. Ik zie het brood met avocado en een gepocheerd eitje meerdere keren op tafel staan. Maar ik heb trek in een salade en kies uiteindelijk voor de salade met falafel, geitenkaas, appel en walnoten. De salade is goed gevuld en wordt geserveerd met een snee brood. Daarna heb ik zin in iets zoets en op de bar zie ik verschillende soorten home made cake staan. Het water loopt me in de mond. Ik vraag de serveerster wat het is en ik neem de appel kaneel cake. Ze snijden de cake in flinke plakken en lekker dat ie is! Mijn (eet)dag kan niet meer stuk.

Wil je ook een bezoekje brengen aan deze healthy hotspot? Preps Maastricht is te vinden in de Mariastraat. Bij mijn volgende bezoek neem ik in ieder geval het brood met avocado en een gepocheerd eitje 😉

Liefs, Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.