Persoonlijk

Mijn doelen voor 2020

Ik kan nog steeds niet geloven dat er alweer een jaar voorbij is. Voor mijn gevoel ben ik ergens in oktober van vorig jaar blijven hangen. Maar het is echt al 2020 en zoals elk jaar stel ik een aantal doelen voor mezelf op. Eerst eens kijken of ik de doelen van 2019 behaald heb.

Doelen 2019

15 boeken lezen – Ik heb dit doel ruim gehaald met 20 gelezen boeken!

Een huis kopen – De huizenmarkt is nog steeds onrustig. We hebben helaas dan ook nog geen huis gekocht (wel meerdere keren een bod uitgebracht). Ik schreef zelfs een column over mijn ervaringen met de huidige woningmarkt.

Een nieuwe blog-samenwerking – Dit doel is behaald. Ik heb een fijne samenwerking gehad met Canvas Company. Er is een heel leuk artikel uit voort gekomen.

Twee keer per week sporten – Twee keer in de week sporten is niet gelukt. Maar minimaal één keer wel. Eind september heb ik me zelfs weer ingeschreven bij een sportschool en daar ga ik regelmatig en met plezier heen. En op de dagen dat ik vrij heb, maak ik standaard een lange wandeling met Linn.

Doelen 2020

20 boeken lezen – Elk jaar stel ik mezelf een leesdoel. Ik zit op dit moment in een heerlijke flow met lezen en daarom wil ik weer 20 boeken lezen dit jaar. Elke avond voor het slapen gaan pak ik er een boek bij. Het helpt me om af te schakelen van het drukke alledaagse leven.

Een opgeruimd huis – Het hele jaar heb ik me regelmatig geirriteerd aan de hoeveelheid spullen in ons huis. Vooral nu Linn erbij is gekomen is er geen overzicht meer. En dat zorgt bij mij voor een onrustig gevoel. Een doel voor het nieuwe jaar is dan ook om een opgeruimd huis te creëren. Onlangs won ik op Instagram het boek ‘Opgeruimd’ van Marie Kondo. Dit ga ik lezen en zelf toepassen. Natuurlijk neem ik jullie mee in het proces en zal ik updates plaatsen over hoe het gaat.

Van de Lazy Fitgirl Methode mijn levensstijl maken – Zoals je in eerdere blogposts hebt kunnen lezen ben ik in oktober begonnen met de Lazy Fitgirl Methode. Ik wil hier in het nieuwe jaar mee verder gaan en zorgen dat het een levensstijl wordt. Ik voel me namelijk ontzettend goed bij de methode en het werkt echt! Wie doet er met mij mee?

Timemanagement – Dit is een moeilijk doel en ik weet nog niet hoe ik het ga aanpakken. Elke dag kom ik tijd te kort en mijn to-dolijst wordt alleen maar langer. Ik wil hier meer grip op krijgen. Ook tijd voor mezelf schiet er vaak bij in. Binnenkort ga ik een plan opstellen om mijn tijd beter in te delen.

Welke doelen stel jij jezelf dit nieuwe jaar?

Liefs, Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.