NETFLIX: Deze series kijk ik op dit moment #1

Sinds er een Apple TV in huis is, is Netflix in mijn leven gekomen. Nu kijk ik vrijwel geen ‘gewone’ tv meer. Ik keek sowieso al niet zo veel televisie omdat er nooit iets op was wanneer ik tijd had om te kijken. En sommige mensen vinden ‘zappen’ leuk, maar daar heb ik echt een hekel aan.

Netflix was voor mij dus een geschenk uit de hemel. Of nou ja, het is een fijne bijkomstigheid maar wel enorm verslavend. Ik durf niet na te gaan hoeveel uren Netflix ik er al op heb zitten…

In ieder geval, het lijkt me leuk om te laten zien welke series ik op dit moment kijk. Mocht je nog tips hebben dan hoor ik het graag 🙂

Under the dome

Een ‘oudere’ sciencefiction/dramaserie (2013-2015). Deze serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van de auteur Stephen King. Het verhaal gaat over een fictieve plaats in de VS waar van het ene op het andere moment een koepel (dome) de stad omringt. Niemand kan nog naar binnen of naar buiten. Er breekt totale chaos uit. Sommige inwoners gaan op onderzoek uit om een manier te vinden hoe ze uit de koepel kunnen komen. Ondertussen gebeuren er mysterieuze dingen.

Je moet echt van dit genre houden, anders vind je er denk ik niks aan. Ik vind het een erg spannende serie maar soms wel een beetje vaag. Hopelijk komen er op een bepaald moment wel wat antwoorden. Er zijn drie seizoenen dus genoeg kijkplezier.

New girl

Soms heb ik zin in een comedy serie en onlangs vond ik de serie New Girl op Netflix. New Girl is een Amerikaanse sitcom (2011-2014). De klunzige en lieve Jess is op zoek naar een nieuwe woning nadat ze haar vriend betrapt met een ander. Ze vindt woonruimte in een appartement bij drie vrijgezelle mannen: barman Nick, professioneel basketbalspeler Winston en vrouwenversierder Schmidt. Ze nemen haar uiteindelijk in huis en helpen haar er weer bovenop te komen.

Je begrijpt dat dit de basis is voor veel hilarische momenten. Ik lig dan ook regelmatig in een deuk om dit grappige viertal. Een aanrader als je zin hebt in een leuke comedy serie!

Riverdale

Een spiksplinternieuwe serie die vergeleken wordt met Pretty Little Liars en Gossip Girl. Als fan van deze laatste twee moest ik Riverdale natuurlijk ook kijken. Het is een tiener dramaserie over Archie en zijn vrienden die zoals alle tieners vooral bezig zijn met school, familie en de liefde. Maar totaal onverwacht krijgt de vriendengroep te maken met een mysterie in dit voorheen rustige dorp.

Ik kan er nog niet veel over zeggen omdat ik pas een paar afleveringen gezien heb, maar het is spannend en ik zou het liefst in één ruk alle afleveringen kijken. Dit gaat helaas niet want elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering op Netflix. Mijn geduld wordt dus op de proef gesteld, maar dat maakt het wel extra leuk om weer een nieuwe aflevering te zien.

Welke series kijk jij op dit moment?

Liefs,
Michelle

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: