NETFLIX: Deze series kijk ik op dit moment #2

Het is weer tijd voor een Netflix update!

13 Reasons Why

Over deze serie schreef ik al een aparte blog (die kun je hier lezen). Ik kon niet meer stoppen met kijken en de serie heeft me echt geraakt. Kijken dus!

Homeland

In 2013 zag ik het eerste seizoen al. Toen ik Netflix kreeg, keek ik meteen seizoen twee tot en met vier. Daarna dacht ik dat de serie ten einde gekomen was. Ik had dus helemaal niet door dat er inmiddels een vijfde seizoen op Netflix stond, totdat een collega erover begon. Nu ben ik een aantal afleveringen van seizoen vier opnieuw aan het kijken om er weer in te komen. Maar ik ben ontzettend benieuwd naar het (voor mij) nieuwe seizoen. Er is zelfs al een zesde seizoen op televisie uitgezonden. Wanneer deze op Netflix te zien is, is – voor zover ik weet – nog niet bekend.

Girlboss

Dit is wederom een spiksplinternieuwe serie op Netflix. En ja, ook deze serie van 13 afleveringen heb ik al helemaal gezien. De hoofdpersoon Sophia wordt gespeeld door Britt Robertson (ik herkende haar meteen van de serie Under The Dome). Girlboss is een comedy serie, gebaseerd op de gelijknamige bestseller waarin Sophia Amoruso schrijft over haar persoonlijke succes. De serie is een losse weergave van de werkelijkheid. Neem dus niet alles serieus. Het is geen topserie. Maar ik heb me prima vermaakt met de goedgebekte Sophia, haar dagelijkse beslommeringen en haar succesvolle webshop Nasty Gal.

Pretty little liars

Bijna een jaar heb ik moeten wachten op de laatste 10 afleveringen van seizoen 7 van Pretty Little Liars. Ik heb altijd met plezier gekeken (ook al zat ik vaak genoeg met een kussen voor mijn gezicht omdat ik het toch wel een beetje eng vond). Maar op dit moment vind ik het te lang duren. Ze breien voor mijn gevoel steeds weer omweg aan het verhaal om de serie zo lang mogelijk te kunnen rekken. Hoe dat ook, over ongeveer 2 maanden weten we eindelijk hoe de vork in de steel zit en wie Uber A is…

Welke series kijk jij op dit moment?

Liefs,
Michelle

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: