NETFLIX: Deze series kijk ik op dit moment #3

Ondanks dat het zomer is en ik graag mijn tijd doorbreng op het terras met een drankje, kijk ik ook nog steeds graag Netflix (hoezo verslaafd?). Hieronder de series die ik onlangs gezien heb of nog steeds aan het kijken ben.

Orange is the New Black seizoen 5

Op dit vijfde seizoen heb ik best lang moeten wachten. Toen de nieuwe afleveringen eindelijk op Netflix verschenen, heb ik ze allemaal in één week gezien. Ik vind het zo’n onwijs goede serie. Voor wie niet bekend is met deze serie, even een korte uitleg. De serie gaat over Piper Chapman die veroordeeld wordt tot 15 maanden gevangenisstraf voor het transporteren van drugsgeld in haar verleden. Ze komt terecht in een vrouwengevangenis waar het er heel anders aan toe gaat dan dat ze gewend was in haar dagelijkse leven. En ook al komt ze regelmatig in de problemen, toch vindt ze langzaam haar plek in Litchfield Prison.

Modern Family

Ik vond het tijd voor een nieuwe comedy serie. Toen ik door de lijst op Netflix aan het scrollen was, kwam ik Modern Family tegen. Ik heb wel eens een aflevering van deze serie op Comedy Central gezien. En dat vond ik best leuk dus ik heb meteen aflevering 1 van het eerste seizoen opgezet. Tot nu toe niet de beste comedy serie (misschien wordt het nog leuker?) maar fijn voor af en toe tussendoor.

Orphan Black seizoen 5

Ook op het vijfde seizoen van Orphan Black heb ik lang moeten wachten. Zo lang, dat ik zelfs vergeten was dat er alweer nieuwe afleveringen op Netflix stonden. Vanaf de eerste aflevering van seizoen 1 zat ik aan de buis gekluisterd. Maar helaas kunnen deze nieuwe afleveringen me nog niet echt boeien. Misschien is er teveel tijd verstreken sinds het vorige seizoen? Of wordt het te langdradig? Ik ben er nog niet helemaal uit. Ben je op zoek naar iets nieuws om te kijken op Netflix en ken je Orphan Black nog niet? Kijk dan onderstaande trailer. Het is een sciencefiction serie en inhoudelijk kan ik er niet teveel over zeggen i.v.m. spoilers. Maar wel een aanrader en vanaf de eerste minuut spannend.

Grand Designs

Deze serie valt een beetje uit de toon tussen de andere series. Ik keek vroeger altijd al graag naar programma’s waarbij ze huizen (ver)bouwen, zoals Extreme Makeover: Home Edition en Het Blok. Ook Grand Designs was daar eentje van, te zien op Net5. Onlangs kwam ik erachter dat de serie ook te zien is op Netflix. Af en toe kijk ik dus een aflevering van Grand Designs waarin unieke huizen gebouwd worden. Meestal met een (te) laag budget en niet zonder slag of stoot. Maar het resultaat is vaak adembenemend.

Welke series kijk jij op dit moment?

Liefs,
Michelle

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: