NETFLIX | Deze series kijk ik op dit moment Q1 2018

Het is 8 maanden geleden dat ik voor het laatst een ‘Deze series kijk ik op dit moment’-blog schreef. De hoogste tijd voor een update.

The Good Wife

Via mijn favo blogger Annemerel ben ik bij deze serie terecht gekomen. Zonder dat ik wist waar het over ging ben ik begonnen met kijken. En ik moet zeggen, het bevalt me wel. The Good Wife gaat over Alicia Florrick en haar gezin. Haar echtgenoot Peter Florrick is een voormalige officier van justitie en verblijft in de gevangenis vanwege een openbaar seks- en corruptieschandaal. Alicia keert terug in de advocatuur om haar twee kinderen te kunnen onderhouden. In de loop van de serie ontdekt Alicia echter dat de geschiedenis van haar echtgenoot zowel voor- als nadelen met zich meebrengt in haar dagelijkse leven.

Ik herkende Julianna Margulies (Alicia Florrick) meteen van de ziekenhuisserie ER. En Chris Noth (Peter Florrick) natuurlijk van Sex and the City als Mister Big. Het is geen super spannende serie maar toch heeft het wat. Elke aflevering worden andere juridische vraagstukken behandeld waarbij soms de vreemdste dingen gebeuren. En ook het leven van Alicia is alles behalve saai.

Friends

Yes! Zo leuk dat Friends nu op Netflix staat. Ik ben dol op deze serie. Vroeger keek ik dit altijd op televisie. Maar ik heb nooit álle afleveringen gezien. Dus nu is mijn kans. De afleveringen zijn lekker kort (zo’n 20 minuten) dus ideaal om ‘even’ tussendoor te kijken. En ook al werd de laatste aflevering alweer 14 (!) jaar geleden uitgezonden, de serie blijft leuk.

Onlangs verscheen er een trailer van Friends The Movie. Helaas bleek deze te zijn gemaakt door een fan en dus nep te zijn. Jammer want ik zie een Friends The Movie wel zitten. Wie is nog meer fan van Friends?

Riverdale – Seizoen 2

Elke donderdag kijk ik uit naar een nieuwe aflevering van Riverdale. Ik sta ervan te kijken hoe ze elke aflevering weer de spanning erin houden. De serie (gebaseerd op de personages uit de Archie stripreeks) volgt het leven van Archie Andrews in de kleine stad Riverdale en de duistere geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat de stad uitstraalt.

Dynasty

Dit is een nieuwe serie op Netflix. Dynasty is een reboot van de gelijknamige serie die werd uitgezonden tussen 1981 en 1989. De serie is te vergelijken met Gossip Girl, maar dan met meer spanning en zonder het high school thema. De drama is overigens hetzelfde. Lekker fout maar het kijkt heerlijk weg.

Liefs,
Michelle

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: