Lunch Recepten

Omeletwrap caprese

Een variant op de gewone wrap is de omeletwrap: een wrap gemaakt van eieren. Heel lekker en het vult goed. Ook ben ik dol op salade caprese. In dit recept maak ik een combinatie van die twee: de omeletwrap caprese. Hoe je dit gerecht maakt, lees je hieronder. Op de foto heb ik gebruik gemaakt van cherrytomaatjes en mini mozzarella bolletjes.

IngrediΓ«nten omeletwrap caprese (voor 1 persoon)

  • 2 eieren, losgeklopt
  • 1 tomaat
  • Halve bol mozzarella
  • 5 blaadjes basilicum
  • Beetje olijfolie
  • (versgemalen) peper
  • Eventueel: groene pesto

Bereidingswijze

  1. Verwarm een koekenpan met een beetje olijfolie. Bak hierin een omelet van de twee losgeklopte eieren. Leg de omelet daarna op een bord om een beetje af te koelen.
  2. Snijd de tomaat in plakken. Doe dit ook met de mozzarella.
  3. Bekleed de helft van de omelet met een plak tomaat, een blaadje basilicum en een plak mozzarella. Herhaal dit totdat alles op is. Bestrooi met (versgemalen) peper en eventueel de groene pesto en klap de omelet dicht.

Serveer de omeletwrap caprese direct. Je kunt er ook voor kiezen om de omeletwrap in het midden te vullen en op te rollen. Liever een andere vulling voor de omeletwrap? Vul hem met zelfgemaakte tomaat-basilicum hummus en sla.

Liefs, Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.