Persoonlijk Persoonlijke gezondheid

Persoonlijke update | Ik heb JA gezegd & gezinsuitbreiding

Het voelt bijna raar om hier na bijna drie maanden weer een berichtje te plaatsen. Maar ik heb het schrijven enorm gemist en voordat ik weer regelmatiger ga bloggen moet ik jullie eerst even bijpraten. Er is namelijk een heleboel veranderd in mijn leven.

Verloofd

Eind april heb ik samen met mijn vriend een rondreis gemaakt door de USA. En tijdens deze mooie reis heeft hij me ten huwelijk gevraagd! Blijkbaar zat een aanzoek al langer in de planning, maar was deze reis het ideale moment. Hij deed zijn aanzoek tijdens een wandeling met een super mooi uitzicht. Ik was helemaal verbaasd maar heb natuurlijk JA gezegd.

Gezinsuitbreiding

Naast een bruiloft gaat er nog iets spannends gebeuren in ons leven. Vanaf eind november zijn we niet meer met z’n tweetjes. Ik ben namelijk zwanger! Ja, je leest het goed. Ik ben inmiddels bijna 19 weken zwanger en ik voel me goed. Wel ben ik snel moe. Maar ik geniet enorm van deze mooie tijd.

Ik mis het bloggen

Door de misselijkheid tijdens het eerste trimester stond mijn hoofd niet naar schrijven. Ik voelde me belabberd en had nergens zin in. Nu voel ik me veel beter en het schrijven begint weer te kriebelen. Ik wil dus weer gaan bloggen. Maar aangezien we eind augustus gaan trouwen – en dat is al heel snel – weet ik niet hoeveel tijd ik daarvoor ga hebben. Hoe dan ook, jullie zullen weer vaker iets van me horen.

Ik heb jullie gemist!

Liefs,
Michelle

1 thought on “Persoonlijke update | Ik heb JA gezegd & gezinsuitbreiding”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.