Persoonlijke update | Ups & downs

De eerste drie maanden van het jaar zijn bijna voorbij. Op 1 januari liet ik je in een nieuwjaarsberichtje weten dat het niet zo goed met me ging. Ik had op dat moment al ruim een maand klachten van overspannenheid. Nu is het eind maart en wil ik je even bijpraten over hoe het met me gaat.

Ups & downs

Zoals de titel al aangeeft is het herstel geen rechte lijn de goede kant op. Dat heb ik zelf moeten ervaren. Zodra je rust neemt, voel je je beter. Maar dit wil niet zeggen dat alles oké is. De bedrijfsarts heeft me in januari aanbevolen tot aan de zomer rustig aan te doen. Op dat moment vond ik dat wel heel lang. Maar in februari snapte ik wat ze bedoelde. Ik kreeg een enorme dip. Nu niet op mijn werk maar privé. De carnavals feestdrukte werd me namelijk teveel. Ik wilde het voor iedereen goed doen en wilde ook echt plezier hebben, maar mijn hoofd dacht daar helaas anders over.

Leuke vooruitzichten

Inmiddels gaat het weer de goede kant op. De dip van februari was een leermomentje zullen we maar zeggen. Ik neem de komende maanden de rust die ik nodig heb. Plan niet teveel in mijn vrije tijd en in mijn omgeving is daar gelukkig veel begrip voor. Wat ook helpt is het plannen van onze volgende vakantie. Iets leuks om naar uit te kijken. En het is inmiddels lente. Nu hopen dat het ook beter weer wordt.

Liefs,
Michelle

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: