Persoonlijk

PHOTO DIARY: Instagram maart 2016

INSTAGRAM maart 2016

IMG_9162IMG_9175

Ik maakte weer een heerlijke mealprep klaar. Twee bakjes met couscous salade.

Ontbijt a la Teni! Maïs rijstwafels met pindakaas en plakjes banaan. Lekkere combi!

IMG_9177IMG_9181

Onlangs ben ik gestart met een opleiding op het werk. Het is weer even wennen om te studeren (ik ben inmiddels 5 jaar geleden afgestudeerd), maar ik vind het interessant en doe het dan ook met plezier.

Weer eens havermoutpap (met appel en kaneel) als ontbijt.

IMG_9273IMG_9276

Over een aantal weken is het eindelijk zover. Ik ga op vakantie naar Sicilië! Een rondreis over het hele eiland staat gepland. Ik heb er enorm veel zin in!

Wat kun je met restjes doen? Deze salade maken :-). Met gemengde sla, stukjes gebakken zalmfilet, feta, geraspte wortel en augurk. Ideaal om mee te nemen naar het werk.

IMG_9292IMG_9299

Af en toe eet ik Indisch maar dit had ik nog nooit gehad. Het heet Tahoe Petis en is een gerecht met tofu, taugé en een sausje op basis van garnalenpasta. Daarbij at ik witte rijst, garnalen en gebakken uitjes.

Zoals je ziet verveelt havermoutpap nooit. Nu met heerlijke blauwe bessen als extra toevoeging.

De maand maart vloog voorbij. Het was een fijne en rustige maand. De zon liet zich al wat meer zien maar wat mij betreft mag het echt lente worden 🙂

Liefs,
Michelle

4 thoughts on “PHOTO DIARY: Instagram maart 2016”

  1. Wat ziet het er lekker uit! En ik heb serieus net ook maïswafels met pindakaas en banaan op! Haha 🙂

    Stiekem jaloers op je reis naar Sicilië 🙂 Heerlijk!

  2. Wat ziet het er lekker uit! En ik heb serieus net ook maïswafels met pindakaas en banaan op! Haha 🙂

    Stiekem jaloers op je reis naar Sicilië 🙂 Heerlijk!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.