Ik maakte weer een heerlijke mealprep klaar. Twee bakjes met couscous salade.
Ontbijt a la Teni! Maïs rijstwafels met pindakaas en plakjes banaan. Lekkere combi!
Onlangs ben ik gestart met een opleiding op het werk. Het is weer even wennen om te studeren (ik ben inmiddels 5 jaar geleden afgestudeerd), maar ik vind het interessant en doe het dan ook met plezier.
Weer eens havermoutpap (met appel en kaneel) als ontbijt.
Over een aantal weken is het eindelijk zover. Ik ga op vakantie naar Sicilië! Een rondreis over het hele eiland staat gepland. Ik heb er enorm veel zin in!
Wat kun je met restjes doen? Deze salade maken :-). Met gemengde sla, stukjes gebakken zalmfilet, feta, geraspte wortel en augurk. Ideaal om mee te nemen naar het werk.
Af en toe eet ik Indisch maar dit had ik nog nooit gehad. Het heet Tahoe Petis en is een gerecht met tofu, taugé en een sausje op basis van garnalenpasta. Daarbij at ik witte rijst, garnalen en gebakken uitjes.
Zoals je ziet verveelt havermoutpap nooit. Nu met heerlijke blauwe bessen als extra toevoeging.
De maand maart vloog voorbij. Het was een fijne en rustige maand. De zon liet zich al wat meer zien maar wat mij betreft mag het echt lente worden 🙂
Liefs,
Michelle
Wat ziet het er lekker uit! En ik heb serieus net ook maïswafels met pindakaas en banaan op! Haha 🙂
Stiekem jaloers op je reis naar Sicilië 🙂 Heerlijk!
Inmiddels ben ik terug van mijn reis naar Sicilië en het was heerlijk! 🙂
Wat ziet het er lekker uit! En ik heb serieus net ook maïswafels met pindakaas en banaan op! Haha 🙂
Stiekem jaloers op je reis naar Sicilië 🙂 Heerlijk!
Inmiddels ben ik terug van mijn reis naar Sicilië en het was heerlijk! 🙂