Persoonlijk

PHOTO DIARY: Instagram mei en juni 2016

INSTAGRAM mei en juni 2016

Eindelijk weer tijd om te schrijven :-). Door een hele drukke periode in verband met een opleiding op mijn werk stond mijnreisdoorhetleven.nl even op een laag pitje. Het is en blijft een hobby dus werk ging even voor. Afgelopen week heb ik de drukke periode mogen afsluiten met een examen (fingers crossed, ik krijg pas over acht weken de uitslag) en heb ik eindelijk de tijd om weer eens te bloggen. We beginnen met de Instagram fotodagboeken van de afgelopen twee maanden.

IMG_9671IMG_9686

Deze twee foto’s brengen me terug naar de rondreis door Sicilië. De eerste is gemaakt in Vallei dei Templi, heel indrukwekkend. En de rechter foto (yoghurt met sinaasappel, aardbeien en pistache nootjes) was één van mijn laatste ontbijtjes in Sicilië.

IMG_9695IMG_9704

Home sweet home. Tijd voor normaal eten. Rijst met gegrilde groenten en een beetje chilisaus er doorheen. Kip krokant schnitzel erbij.

Ik had een salade gemaakt op het werk tijdens de lunch. Volgens mij is het gemengde sla, tomaat, paprika, tonijn, ei en witte bonen.

IMG_9742IMG_9748

Mijn beste vriendinnetje ging drie weken naar Canada. In onze drukke agenda’s vonden we nog tijd om samen te ontbijten. Uiteraard met prosecco :p

Ik kocht voor mezelf deze leuke Happy Planner. Het is een agenda die je helemaal naar eigen inzicht op een creatieve manier kunt invullen.

IMG_9754IMG_9760

Ik maakte weer eens de Green greens risotto. Altijd lekker!

En links een heerlijke salade met rucola, tomaten, groene asperges, pijnboompitten en een dressing van balsamico azijn. Deze at ik tijdens een diner met mijn familie.

IMG_9764IMG_9788

Hoewel het weer de afgelopen tijd niet zo best was (en nu nog steeds niet), heb ik toch samen met mijn tante op het terras gezeten.

Ook ging ik (in de regen) naar het Foodtruck Festival in Maastricht.

IMG_9792IMG_9815

Nu ik dit zie krijg ik meteen weer honger. Een restje nasi met twee gebakken eitjes, komkommer en augurk. ZO LEKKER!

Ik deed mijn eerste bestelling bij de Body & Fit shop. Lana wilde natuurlijk de doos hebben 😉

IMG_9823IMG_9832

Mijn favoriete en meest simpele combi van dit moment. Brood naar keuze met een beetje fritessaus, kaas, tomaat en peper.

Aardbeien, ik eet ze nog steeds bijna elke dag. Het liefst met yoghurt/kwark en muesli/cruesli.

IMG_9846IMG_9931

Deze beker kreeg ik gratis bij mijn eerste bestelling van de Body & Fit shop. Mooi kleurtje hè. Ideaal voor de eiwitshakes die ik nu af en toe drink na een zwaardere sportsessie.

Hier een foto van het concert van Coldplay in de Amsterdam Arena. Het was een geweldige avond 😀 (verslagje volgt nog).

IMG_9952IMG_9961

De dag na het concert deed ik (weer) mee aan de Caveman Run in Valkenburg. Het was super! Ook hier schrijf ik nog een blogje over.

Ik probeerde de nieuwe Optimel Griekse stijl yoghurt. Ik hou heel erg van ananas en kokos maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Het was lekker maar niet mijn favoriet.

IMG_9966

En dan sluiten we af met deze lekkere vegetarische maaltijd (rijst, groene curry, heel veel groenten en kikkererwten) in mijn nieuwe kom van de Wereldwinkel.

Dat waren twee hele maanden in 19 foto’s. Ondanks de drukke periode in verband met mijn studie heb ik veel leuke dingen gedaan. De zomer is nu officieel begonnen en ook al regent het meer dan dat de zon schijnt, ik heb er super veel zin in!

Liefs,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.