too good to go
Foodbox Product reviews

Product review: Too Good To Go

Stop voedselverspilling. Dat is het doel van Too Good To Go. Een heel mooi doel vind ik, want we verspillen maar liefst ruim een derde van al het eten! Daarom bieden winkels via Too good to go voedingsmiddelen aan die bijna over de datum zijn en niet meer regulier verkocht kunnen worden. Ik probeerde het uit en in deze blogpost deel ik mijn review van Too good to go met je.

Hoe werkt Too good to go?

Ik installeerde de app en op basis van mijn postcode kreeg ik meteen verschillende aanbiedingen van winkels in de buurt te zien. Van Jan Linders, de Makro en meerdere bakkerijen. En zelfs van hotels in de omgeving die aanbieden wat over is van het ontbijt of de lunch. Wat je krijgt is een verrassing maar daarom zijn de prijzen ook laag. Ik besloot elke week een andere winkel uit te proberen. Je moet er snel bij zijn want de aanbiedingen zijn beperkt en daardoor ook snel weg. Het ophalen van de ‘foodbox’ kan binnen een bepaald tijdsblok (verschilt per winkel) een dag later.

Mijn favorieten

Ik ben dol op verrassingspakketten dus elke keer was het weer leuk om thuis te kijken wat er allemaal in de ‘foodbox’ zat. Maar ik heb na en aantal weken wel mijn favorieten ontdekt. Omdat wij nauwelijks vlees eten kies ik niet meer voor een pakket van een supermarkt of van de Makro. Ik vind het zonde om het vlees dan alsnog niet te gebruiken. Mijn favorieten zijn de groente- en fruitpakketten van de Lidl en de het brood van mijn lievelingsbakker hier in de buurt. )(zowel bij de Lidl als bij deze bakker haal ik ook gewone boodschappen/brood).

Groente- en fruitpakket van de Lidl

Volg ook zeker het Instagram account van Too good to go. Ze geven veel tips om ook thuis voedselverspilling tegen te gaan. Wat doe jij om zo min mogelijk voedsel weg te gooien? En zal ik vaker een product review doen zoals deze?

Liefs, Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.