Recepten Voeding

Project | Healthy nutrition #3

Project healthy nutrition #3

Het is alweer een aantal weken geleden sinds mijn weeg moment dus jullie hebben nog een update van mijn persoonlijke project tegoed!

Vlak voor mijn verjaardag had ik mijn vierde meting. Ik had hele drukke werkweken achter de rug. Ondanks dat heb ik geprobeerd altijd gezonde keuzes te maken. Bij de meting was ik nerveus. Mijn voedingscoach maakte het heel spannend en ik geloofde hem niet toen hij zei hoeveel ik afgevallen was. Ik was namelijk 3,7 kg kwijt! Wat mijn totaal afgevallen gewicht brengt op 8,8 kg πŸ™‚

Het harde werken heeft dus geloond. Na de meting heb ik genoten van allerlei lekker eten op mijn verjaardag, met Kerstmis en op Oudejaarsavond. Tussen deze niet zo gezonde feestelijke dagen door heb ik gewoon gezond gegeten. Inmiddels is de tweede week van januari bijna aangebroken en ik ben weer back on track. Ik train weer twee keer per week en ik heb een hernieuwde start gemaakt met één keer in de week hardlopen.

Weer een gezond voedingsschema volgen was even moeilijk na alle onregelmatige eetdagen in december. De feestdagen hadden me uit mijn ‘flow’ gehaald. Inmiddels gaat het weer goed. Ik track mijn voeding (wat ik in december even niet heb gedaan om wat meer te kunnen genieten), kook elke dag en maak gezonde keuzes.

Mijn laatste meting is al over anderhalve week en ik hoop dat de feestdagen mijn afvalproces niet te veel hebben afgeremd. Van de andere kant is het ook belangrijk om soms te genieten. Zolang je de gezonde draad maar weer kunt oppakken. Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in dat ik dit jaar mijn streefgewicht ga bereiken, wat het resultaat bij de volgende meting op 20 januari ook zal zijn…

Liefs,
Michelle

2 thoughts on “Project | Healthy nutrition #3”

  1. Goed bezig hoor! Kun je een keertje opschrijven weer hier wat je zoal eet op een dag, of in een week. Ben ik wel benieuwd naar om ideetjes op te doen! Zeker omdat je ook zei dat je teveel verzadigde vetten innam een tijdje terug, dus ben benieuwd hoe jouw maaltijden er nu uit zien!
    Keep up the good work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.