Denemarken Reisverslagen Reizen Stedentrips

Reisverslag | Kopenhagen dag #3

img_0394

Dag drie van onze stedentrip is aangebroken. Vandaag blijven we niet in Kopenhagen maar gaan we naar een andere stad in de buurt, namelijk naar Malmø (Zweden). Vanuit Kopenhagen ben je met de trein in ongeveer 30 minuten in Malmø. Als je tenminste alle controles onderweg niet meetelt. Want je moet je meerdere malen identificeren en ze controleren de trein ook een aantal keren. Malmø zelf is mooi maar er is niet zoveel te beleven. Het centrum is knus en heeft een gezellige uitstraling. We eten een stuk overheerlijke cheesecake bij Pronto (daarna heb ik meteen de rest van de middag geen honger meer).

img_0403

Op afstand bekijken we de Turning Torso. Het is prachtig weer en we wandelen in het zonnetje door het centrum. In een mooi groen park ontspannen we wat. Redelijk vroeg gaan we weer terug naar Kopenhagen.

img_0406 img_0405

’s Avonds eten we weer wat in de buurt Islands Brygge (ongeveer 30 minuten lopen). Het restaurant ligt schuin tegenover Café Alma waar we de eerste dag gegeten hebben (de naam van het restaurant kan ik even niet meer terug vinden). Het eten was goed en precies waar ik zin in had (lasagne!).

img_0410

Op de terugweg naar het hotel hebben we een super mooi uitzicht over de stad by night. Helaas is de kwaliteit van de camera op mijn telefoon niet zo best.

img_0411

Achteraf een rustige dag gehad. Maar daarom niet minder leuk. We genieten enorm en dat is het belangrijkste.

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.