Denemarken Reisverslagen Reizen Stedentrips

Reisverslag | Kopenhagen dag #5

img_0427

Deze laatste dag staat in het teken van ontspanning.

Het is niet voor niets vakantie. Ook vandaag doen we alles te voet. Na ons laatste ontbijt in Kopenhagen bergen we onze handbagage op in de daarvoor bestemde lockers in het hotel. We lopen de inmiddels bekende route naar het centrum. Kopenhagen begint zelfs een beetje als thuis te voelen. In de grote winkelstraat komen we langs het Guinness World Records Museum. Van binnen valt het tegen maar we hebben wel enorm gelachen om alle rare wereldrecords die er blijkbaar zijn. Een uurtje later staan we weer buiten. We besluiten naar Torvehallerne te lopen voor een snack. Hier zijn we de eerste dag ook geweest. Ik kies voor een chia pudding met kwark en verschillende toppings van Grød. Love it!

img_0425

img_0426

Daarna relaxen we vele uurtjes in de prachtige ‘Botanical Garden’. Voordat we terug gaan naar het hotel om onze bagage op te halen, eten we een heerlijke pizza in de Torvehallerne.

img_0437

Vanuit het hotel gaan we met de trein weer terug naar het vliegveld. Na wederom een korte vlucht liggen we later die avond alweer in ons eigen bed. Kopenhagen was echt een geweldige stad! Ik kan het iedereen aanraden. Hier komen wij in ieder geval zeker nog eens terug.

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.