Leuk om te lezen Product reviews Tussendoortjes

De bakmixen van ‘Uit Pauline’s Keuken’

Tegenwoordig heb ik minder tijd om in de keuken te staan. Toch wil ik af en toe iets lekkers kunnen bakken. Bakken is ontspanning voor mij. Maar waar haal ik die tijd vandaan? Ik ontdekte de bakmixen van Uit Pauline’s Keuken. In samenwerking met het merk Leev bracht ze vier bakmixen op de markt die minder suiker en minder verzadigd vet bevatten. De cakes zijn dus een stuk verantwoorder dan standaard bakmixen en ze zijn ook nog eens snel gemaakt. Ik heb ze alle vier uitgeprobeerd en ik deel in dit artikel mijn mening.

Banana bread

Deze mix was vrijwel meteen te koop in de Albert Heijn bij mij in de buurt. Ik ben gek op bananenbrood en moest deze mix dan ook als eerste uitproberen. Voor een mix waar geen suiker in zit is deze cake best zoet. Dat komt door de banaan en de dadels. Als topping heb ik gekozen voor walnoten. Maar je kunt kiezen wat je lekker vindt.

Chocochip cake

Ik als chocoholic vind deze cake de lekkerste van de vier. Deze bakmix bevat iets meer suiker dan de andere drie maar hij is dan ook extra lekker. Je voegt er zelf stukjes pure chocolade aan toe. De chocochip cake smaakt heel rijk. Een aanrader! Ik kocht deze mix online bij de Albert Heijn omdat ie niet te koop was in de winkel bij mij in de buurt.

Carrot cake

Veel mensen kijken raar als je het over wortelcake hebt. Want ja, er zit wortel in. Dit proef je echter niet. Aan het deeg heb ik walnoten toegevoegd voor een extra bite en als topping heb ik glazuur gebruikt (dit is niet zo gezond want pure suiker, maar wel lekker in combinatie met de wortelcake). De cake werd bij mij erg vochtig (al voordat ik het glazuur erop deed). Ik denk dat dit door de wortel komt. Hierdoor kun je hem niet al te lang bewaren. Of je moet de cake in plakken snijden en invriezen.

Appel-kaneel cake

Als laatste probeerde ik de appel-kaneel cake. Hij heeft een lekkere smaak. Ik heb niks extra’s aan het beslag toegevoegd. De volgende keer ga ik dat wel doen. Want op de een of andere manier miste ik iets. Rozijnen of noten zijn een goede optie. Al met al een simpele maar lekkere cake.

Zoals je kunt lezen is de chocochip cake mijn favoriet. Alle bakmixen zijn heel gemakkelijk en snel te maken. En op de achterkant van de verpakking staan tips om de cake extra lekker te maken door er ingrediënten of een topping aan toe te voegen. Heb jij de bakmixen van Uit Pauline’s Keuken al geprobeerd?

Liefs, Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.