Boekrecensies Thrillers

BOEK | Tess Gerritsen – Het aandenken

1001004011517894

Mijn eerste boek van Tess Gerritsen las ik in juni 2012. Dat was ook meteen het eerste boek uit de Rizzoli & Isles serie (misschien beter bekend als de tv-serie die op de boeken gebaseerd is). Onlangs las ik het zevende boek uit de serie.

In ‘Het aandenken’ wordt in de kelder van het Crispin museum in Boston een perfect geconserveerde mummie gevonden. De ‘eeuwenoude’ reliek blijkt in feite een modern moordslachtoffer. Als er meer resten worden gevonden van een andere vrouw, weten patholoog-anatoom Maura en rechercheur Jane Rizzoli dat er een psychopaat rondloopt. De race om dit gestoorde roofdier te stoppen kan beginnen…

Ik ben helemaal weg van deze serie. De boeken zijn allemaal even spannend en ik lees ze in één ruk uit. Ik lees de boeken bewust niet allemaal achter elkaar omdat ik graag verschillende genres door elkaar lees en zo lang mogelijk wil genieten van de serie (ik heb nog vier boeken te gaan, tenzij Tess er nog meer gaat schrijven). Als je graag misdaadthrillers leest dan raad ik je deze boekenreeks echt aan. Met de andere (losstaande) boeken van Tess Gerritsen (spannende romantische verhalen en medische thrillers) ben ik nog niet bekend. Na de Rizzoli & Isles serie ga ik die zeker ook eens lezen 🙂

Liefs,
Michelle

5 thoughts on “BOEK | Tess Gerritsen – Het aandenken”

  1. We zijn al ruim anderhalf jaar huisgenootjes en nog langer vriendinnen, maar door dit blog leer ik toch steeds weer nieuwe dingetjes over je ?.. Ook ik heb ontzettend veel zin in deze feestmaand. We gaan er weer een mooie tijd van maken! Xx H

  2. ik ben ook echt een fan van haar, heb dit boek nog niet gelezen. Ik ben nu bezig in verdwijn, deze is ook echt super spannend! Een echte aanrader.

    p.s je hebt een leuk blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.