Evenementen Hardlopen Sport

HARDLOPEN | Maastrichts Mooiste 2015 | Let’s do this!

FullSizeRender

Vandaag is het zo ver! Om 12:00 uur sta ik aan de start van de 10 Engelse mijl van Maastrichts Mooiste!

De zenuwen zijn er al een paar dagen en dat ik ongetraind ben merkte ik meteen toen ik afgelopen woensdag een korte 4K liep en daarbij volledig heb afgezien. In de 5 maanden dat ik kon trainen ben ik 5 keer ziek geweest. De vijfde keer dat ik ziek werd, ben ik bij de huisarts geweest. Zij gaf me antibiotica en raadde me af om te sporten (wat ik normaal wel altijd doe als ik ziek ben). Met krachttraining ben ik door gegaan maar het hardlopen stond even op een laag pitje. Toen ik weer volledig hersteld was, ben ik weer gaan hardgelopen. Maar mijn conditie is helaas niet meer wat ie geweest is. Hoe dan ook wil ik de 10 Engelse mijl uitlopen. Ik wil genieten van de mooie omgeving, hardlopen omdat ik er plezier in heb en gewoon mijn best doen ๐Ÿ™‚

Wie zie ik in Maastricht? En doe je zelf mee of kom je om iemand aan te moedigen?

Liefs,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.