Hardlopen Sport

HARDLOPEN | Trainen voor Maastrichts Mooiste 2015 (16,1K)

header_720

De inschrijving is officieel. Op zondag 7 juni 2015 loop ik de 10 Engelse mijl van Maastrichts Mooiste πŸ™‚

Naast de twee keer in de week krachttraining bij VHealth ga ik ook twee keer in de week trainen voor Maastrichts Mooiste. Ik heb op internet gezocht naar hardloopschema’s en die aangepast aan mijn eigen planning. Omdat ik nog niet eerder een 10K heb gelopen, ga ik eerst daarvoor trainen. Daarna ga ik me focussen op de 16,1K. Vanaf deze week doe ik één keer in de week een intervaltraining en één keer in de week (waarschijnlijk in het weekend) een duurloop waarbij ik wekelijks met 5 minuten opbouw.

Ook van deze vorderingen houd ik jullie natuurlijk op de hoogte. Wie van jullie zie ik op zondag 7 juni in Maastricht?

Liefs,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.