Evenementen Hardlopen Sport

HARDLOPEN | Trainen voor Maastrichts Mooiste 2015 update #1

header_720

Het was de afgelopen maannden erg stil op hardloopgebied. Ik ben in twee maanden tijd vier keer ziek geweest en daardoor heb ik vrijwel niet kunnen hardlopen (snotteren, hoesten en koorts gaan gewoon niet samen met hardlopen). Maar over precies 2 maanden (!) is Maastrichts Mooiste en dan wil ik wel de 10 Engelse Mijl (16,1K) kunnen uitlopen.

Na mijn laatste (en hevigste) verkoudheid/griep heb ik het hardlopen langzaam weer opgepakt. Ik ben bezig met korte afstanden om weer aan het hardlopen te wennen. De conditie is er wel, maar als ik te lang hardloop begint mijn linkerheup pijn te doen. Dus om een blessure te voorkomen, moet ik langzaam opbouwen. Twee maanden is nog maar weinig tijd om te trainen voor ruim 16 km hardlopen (zeker als je je bedenkt dat ik uberhaupt nog nooit een 10K heb gerend). Ook al is het op een slakken tempo, ik ga sowieso finishen op 7 juni aanstaande!

Mijn huisgenootje heeft zich ook ingeschreven voor de 10 Engelse Mijl van Maastrichts Mooiste. Ook zij komt tijd te kort om te trainen dus we slepen elkaar er wel doorheen πŸ˜‰

Liefs,
Michelle

1 thought on “HARDLOPEN | Trainen voor Maastrichts Mooiste 2015 update #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.