Persoonlijk Reizen

VRAGENLIJSTJE | 15 reisdillema’s

traveling

Toen ik het internet afspeurde vond ik een leuke vragenlijst over reisdillema’s op Reisdoc.nl.

1. Zonvakantie / Wintersport

Hoewel ik graag eens op wintersport zou gaan voor de ervaring (ik kan wel een beetje skiën) kies ik toch voor een zonvakantie. Maar dan wel een actieve zonvakantie :p want ik kan niet de hele tijd stil liggen op een bedje aan het zwembad.

2. Vakantie aan de kust / Vakantie in het binnenland

Een moeilijk keuze. Maar toch kies ik voor een vakantie aan de kust. Eigenlijk omdat ik nooit zo vaak aan de kust kom en het voor mij steeds weer een ‘ohhh’-momentje is.

3. Europees eten / Aziatisch eten

Ik ben in 2010 in China geweest. Het eten daar viel me ontzettend tegen. Misschien dat er ook lekker Aziatisch eten is maar dat kan bij mij nooit tippen aan heerlijk Italiaans eten 🙂

4. Weg met vriendinnen / Weg met partner

De leukste reizen die ik gemaakt heb, waren samen met mijn (reis-) vriendin Michelle. Dus deze keuze is gemakkelijk. Mocht ik ooit de liefde van mijn leven tegen komen, dan ga ik er misschien anders over denken.

5. Actieve vakantie / Luiervakantie

Ik kan niet langer dan een dag rustig aan het zwembad liggen. Het avontuurlijke in me begint dan te kriebelen. Laat mij maar lekker op pad gaan, van alles bezichtigen of toeren met een huurauto.

6. Azië / Afrika

Beide trekt mij niet zo. Ik ben vooral een grote USA fan. Maar als ik toch een keuze moet maken dan kies ik voor Azië.

7. Barcelona / Rome

In Barcelona ben ik al meerdere keren geweest dus mijn voorkeur gaat uit naar Rome. Een stad die sowieso nog op mijn Bucket List staat.

8. Hotel / Camping

Een camping is avontuurlijk en vaak erg gezellig. Maar voor het gemak en de comfort kies ik toch vaker voor een hotel. Na een drukke vakantiedag ben ik altijd blij als ik heerlijk kan douchen en in een fijn bed mijn nachtrust krijg.

9. Citytrip / Natuurvakantie

Weer een hele moeilijke keuze. Want ik hou van beide soorten vakanties. Ik weet het echt niet. Ik hou van de bedrijvigheid in steden maar ook van de rust en schoonheid van de natuur. Nee, ik kan echt geen keuze maken…

10. Wereldreis / De wereld zien in meerdere keren

Je kunt nooit genoeg reizen, dus zeker optie 2!

11. Nooit meer reizen / Nooit meer je vrienden zien

Mijn vriendinnen zijn heel belangrijk voor me <3

12. Weg met de auto / Weg met het vliegtuig

Het vliegtuig brengt je naar verre bestemmingen. En hoewel ik graag ver weg op vakantie ga, reis ik liever met de auto. Dan kun je stoppen waar je wilt en heb je meer vrijheid.

13. Backpacken / Cruisen

Ik heb reisziekte en boten zijn nooit zo mijn ding geweest (ook geen grote boten :p). Daarnaast zou ik me opgesloten voelen tijdens een cruise. Ik moet overal naar toe kunnen op vakantie. Backpacken heb ik nog nooit gedaan maar dat zou ik zeker eens willen ervaren.

14. Alles regelen / Op de bonnefooi

Wie mij kent weet het antwoord al. Ik regel graag alles van te voren. Want ik houd nu eenmaal niet zo van verrassingen :p

15. Roadtrip / Op één plek blijven

Definitely roadtrip! Ik kan niet te lang op één plek blijven want ik wil zoveel mogelijk zien.

Wat zouden jullie kiezen?

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.