Persoonlijk

Doelen voor 2016

IMG_8828

Voor 2015 maakte ik een lijst met doelen die ik wilde bereiken. Met jullie kijk ik terug hoe dat verlopen is en ik maak nieuwe doelen voor 2016.

2015

Afvallen, fit worden en meer spiermassa krijgen. Dit doel is gelukt! Ik ben bijna 9 kg afgevallen, fitter en sterker geworden.

Mee doen aan Maastrichts Mooiste (10 Engelse mijl). Yes, I did it!

Meer reizen. Ik heb helaas ‘maar’ één reis gemaakt. Daarnaast ben ik een paar weekendjes weg geweest in Nederland. Mijn doel heb ik dus niet gehaald maar ik ben wel ontzettend blij met alles wat ik wel gedaan heb. Als ik zo terug kijk heb ik vooral veel gewerkt afgelopen jaar waardoor reizen er niet zo van is gekomen.

Een opdracht krijgen of een leuke activiteit mogen bijwonen voor mijn blog. Ook dit doel heb ik helaas niet gehaald. Toch heel mooi dat ik naast mijn fulltime baan nog steeds met plezier mijn blog bijhoud.

Het huishouden beter bijhouden. Dit is soms en wel en soms niet gelukt. Ik heb het zo druk met van alles dat het huishouden af en toe blijft liggen (want dat is ook het minst leuk natuurlijk :p).

2016

Mijn streefgewicht bereiken. Ik ben nu zo goed bezig dat ik wil doorgaan en eindelijk het gewicht wil bereiken dat al jaren mijn streefgewicht is.

Alleen reizen. Iets wat me ontzettend gaaf lijkt maar tegelijkertijd ook best eng. Het is een kwestie van plannen, boeken en het avontuur aangaan.

Meedoen aan een hardloopwedstrijd. Ik heb al een tijdje niet meer hardgelopen (in verband met een blessure) maar ik wil het hardlopen dit jaar heel graag weer oppakken.

Minimaal 15 boeken lezen. De laatste jaren lees ik steeds minder. Met een werkend leven, een smartphone en een actief leven op social media schiet het er vaak bij in. Daar wil ik dit jaar verandering in brengen.

3 reizen maken. Het maakt niet uit waarheen. Om mijn doel dit jaar wel te halen, heb ik de doelstelling specifieker gemaakt.

Let’s do this! Wat zijn jullie doelen voor het nieuwe jaar?

Liefs,
Michelle

1 thought on “Doelen voor 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.