UNBOXING: Body & Fit Shop #1

Af en toe bestel ik producten bij de Body & Fit Shop. En ik ga je laten zien wat ik dan precies bestel. Veel plezier met het lezen van mijn eerste unboxing.

Ik bestel ongeveer 2-4 keer per jaar iets bij de Body & Fit Shop. Dat is niet heel vaak maar ik doe best lang met de producten en ik wissel de producten af met gewone voedingsmiddelen. Ik neem bijvoorbeeld alleen een eiwit shake als ik een zware krachttraining sessie heb gedaan. De eiwitrepen eet ik alleen als ik minder tijd heb om te eten en toch iets met veel eiwitten en wat goed vult binnen wil krijgen. Zoiets eet ik dus niet iedere dag.

Er zijn producten die ik steeds opnieuw bestel. Ook vind ik het leuk om nieuwe voedingsmiddelen te proberen. Alvast mijn excuses voor de slechte kwaliteit van de foto’s. De foto’s zijn ’s avonds gemaakt want ik werk overdag. En zonder daglicht maakt mijn iPhone geen mooie foto’s.

Een sport top met de quote van Body & Fit Shop erop. In een lekker fel kleurtje 🙂

Deze ‘smart wraps’ bestel ik regelmatig. Ik eet graag wraps en hier zitten minder koolhydraten en extra eiwitten in. Wat trouwens niet betekent dat je er veel van kunt eten want in zo’n wrap zitten 193 kcal. Ik vries ze meestal in en neem er af en toe eentje mee naar mijn werk.

Dit bestel ik normaal niet maar mijn vriend was hier al langer naar op zoek. En toen ik zag dat ze het bij de Body & Fit Shop hadden, heb ik het voor hem besteld. Onlangs heb ik een beetje gebruikt in het recept voor een bananenbrood.

Ik had een nieuwe shakebeker nodig. Deze heeft een inhoud van 500 ml en is erg fijn in gebruik. Ik heb er al eentje in felroze. Vanaf 29 euro kun je deze beker gratis kiezen bij je bestelling.

Ik heb het liefst allerlei verschillende smaken eiwitshakes in huis. Vandaar deze ‘variety pack’. Hier zitten 10 smaken in: strawberry cheesecake, chocolate coconut bounty, vanilla, stracciatella, white chocolate, cookies & cream, berry blast, coconut ice cream, banana en nutella hazelnut. Ze bevatten 85 kcal en 18,5 gram eiwitten per shake.

Dit wilde ik eens uitproberen. Het zijn pizzabodems met extra eiwitten. In één pizzabodem zitten 432 kcal en 36 gram eiwitten. Ik heb ze inmiddels getest en ben blij verrast. Eerst schrok ik van de hoeveelheid kcal in verhouding tot de maat van de pizzabodem. Maar toen ik een halve pizza op had (belegd met tonijn en groenten), zat ik al bijna vol. Het is een goed vullende en lekkere pizzabodem. Normaal ben ik van de dunnere bodems maar deze iets dikkere bodem wordt echt lekker krokant.

Hier weer een ‘variety pack’ met eiwitshakes. Nu de Whey Perfection variant. Wat ik zo op internet gelezen heb verschillen de Whey Perfection en de Smart Protein niet zo heel veel van elkaar. Ik wil ze vooral op smaak testen, vandaar dat ik ze beide besteld heb. De Whey Perfection bevat 109 kcal en 21,4 gram eiwitten. Iets meer dus dan de Smart Protein. Deze doos bevat de volgende smaken: vanilla almond, cappuccino, hazelnut nutella, stracciatella, cookies & cream, ice coffee, berry blast, raspberry yoghurt, tropical en watermelon.

Hier ben ik heel benieuwd naar. Een pannenkoekenmix met extra eiwitten en minder koolhydraten.

Nieuw in het assortiment van Body & Fit: crunchy eiwitrepen. Ook weer met verschillende smaken: banana toffee, coffee & dark chocolate, white chocolate raspberry, chocolate caramel, blueberry milk chocolate en chocolate peanut.

Als klap op de vuurpijl kreeg ik – helemaal gratis – een goodie bag bij mijn bestelling! Hierin zaten de volgende goodies:

  • Smart bar in de smaak delicious coconut
  • Clean protein bar in de smaak berries en yoghurt
  • Een zakje smart protein chips
  • Een zakje organic protein snack mix (zaden en pitjes)
  • De Body & Fit poederbox
  • Smart wraps met chia zaadjes
  • Een polsbandje

Ik ben dus weer een tijdje voorzien. Ben benieuwd naar alle nieuwe producten 🙂

Liefs,
Michelle

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: