Recepten

Vaker nieuwe recepten uitproberen

Elke keer als je naar de supermarkt gaat, neem je een gratis magazine mee. Vervolgens leg je het magazine thuis ergens neer om een keer door te lezen. Na verloop van tijd is er een hele stapel ontstaan van kooktijdschriften die je nog moet lezen. En ook je boekenkast staat vol met mooie kookboeken waar je nog nooit iets uit hebt gemaakt. Herken je dit? Dit is hoe het bij mij altijd gaat en ik wil hier verandering in brengen.

Nu houd ik wel van een uitdaging dus ik heb iets bedacht. Ik heb alle tijdschriften die ik verzameld heb doorgebladerd en de lekkerste recepten eruit gehaald. Deze recepten heb ik gebundeld per seizoen en daarvan heb ik dagmenu’s gemaakt. Daarnaast heb ik geeltjes geplakt bij de recepten uit kookboeken die ik graag wil maken. De komende tijd ga ik deze recepten en menu’s uitproberen en daarna op mijn blog delen. Op die manier maak ik eindelijk eens recepten uit kookboeken die al jaren in mijn kast staan. En die stapel kooktijdschriften komt ook nog van pas.

Volgende week komt het eerste dagmenu online dus hou mijn blog in de gaten!

Liefs, Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.