Hotspots

VEGAN HOTSPOT: Foam Catering Den Haag

Afgelopen vrijdag ben ik met een vriendin een dagje naar Den Haag geweest. Op deze dag kon een vegan lunch natuurlijk niet ontbreken. Na wat research op internet vond ik deze hippe vegan hotspot in de Frederikstraat.

Foam Catering is een healthy food hotspot waar alle gerechten op de menukaart 100% plantaardig zijn. We worden vriendelijk ontvangen in een gezellige en lichte ruimte. De sfeer is rustgevend en gemoedelijk. Na een blik op de menukaart bestellen we de Cinnamon Pancakes en het Vegan Meatloaf met verse sinaasappelsap. In de volledig open keuken wordt met veel liefde het eten klaargemaakt. We zien de lekkerste gerechten voorbij komen.

Als ons eten wordt gebracht, kunnen we niet wachten om te proeven. De Vegan Meatloaf is lekker gekruid en is naar mijn mening smaakvollerΒ dan meatloaf van echt vlees. De Cinnamon Pancakes worden geserveerd met plakjes appel, walnoten en ahornsiroop. En ze zijn heerlijk!

Ben je in Den Haag en zoek je een lunch plekje waar je kunt genieten van gezond en real food? Ga dan zeker naar Foam Catering. Alle gerechten en dranken zijn ook ‘to-go‘ verkrijgbaar, mocht je niet zoveel tijd hebben.

Liefs,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.