Voeding Voedingsdagboeken

VOEDINGSDAGBOEK JULI 2017

Na alle Australiรซ maaltijden van de vorige keer, vandaag weer een normaal voedingsdagboek.

Tijdens het vrijgezellenfeest van mijn schoonzus hebben we een kookworkshop gevolgd. Echt super leuk! Ik mocht samen met een aantal andere dames het hoofdgerecht verzorgen. En dit is dus het resultaat ๐Ÿ™‚ De pasta is trouwens helemaal zelf gemaakt. Het was heerlijk!

Lunch in het weekend is altijd wat uitgebreider dan doordeweeks. Hier heb ik afbakbroodjes gebakken met gerookte zalm en sla erop. Love it!

Ook eet ik graag tosti’s in het weekend. Nu ik geen vlees meer eet gaan er naast kaas vaak ook tomaat en Italiaanse kruiden op. Lekker!

Sushi kan in de maand juli natuurlijk niet ontbreken. Mijn nieuwe favoriet bij het sushi restaurant in Valkenburg is de Spicy Tuna Maki (in deze foto achteraan in het midden).

Deze vegetarische turkse pizzabodems van het merk Lekker & Anders (te vinden in het diepvriesvak van de supermarkt, maar is niet overal te krijgen), zijn echt ideaal als je weinig tijd hebt. Ik beleg ze met bijvoorbeeld tonijn, groente, sla en een yoghurtsaus.

De nieuwe smaak van Liefmans moest natuurlijk ook getest worden. En wat is ie lekker zeg!

Falafel (Vivera) en een goed gevulde salade.

Een omelet met stukjes tomaat op zuurdesembrood met Yofresh. Mmmm…

In dit geval kon ik waarschijnlijk niet kiezen en heb ik dus rijstwafels met drie verschillende soorten beleg gekozen :p

Homemade groentesoep.

In pretparken kun je tegenwoordig ook iets anders eten dan alleen maar fast food. In Phantasialand hebben ze een tapas restaurant waar ik deze drie gerechtjes gegeten heb. Niet de gezondste keuze maar wel eens iets anders dan friet.

Deze spinazie kaas filet van Vivera is echt heerlijk. Ik eet hem het liefst in combinatie met broccoli en gebakken aardappeltjes.

Ook heel lekker: Chinese wokgroenten, zilvervliesrijst, spiegeleieren en augurk. Meestal eet ik er een beetje chilisaus bij.

Iets nieuws uitproberen. Beetje zoet maar wel lekker.

Elke week ga ik even langs bij de boerin in een dorp vlakbij. Daar koop ik allerlei fruit en groente. Zien deze aardbeien en blauwe bessen er niet heerlijk uit!

We sluiten dit voedingsdagboek af met een dinner date met mijn vriend bij de Italiaan Lignano’s in Valkenburg. Ik heb gekozen voor een pizza met champignons en een Aperol Spritz.

Liefs,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.