Persoonlijk

Weer een jaar zonder jou…

De tijd gaat zo snel. Vandaag is het 21 jaar geleden dat je door die rotziekte bij ons weg bent gegaan. Het gemis wordt nooit minder. En dit jaar mis ik je nog het meest.

De mooiste dag van mijn leven zonder jou

Bijna 3 maanden geleden stapje ik in het huwelijksbootje. Een dag waar iedere dochter haar moeder natuurlijk bij wil hebben. Samen een jurk uitzoeken en praten over de bruiloftsvoorbereidingen. Dit had ik zo graag met jou willen doen. Soms dacht ik, ik bel haar even. Maar daarna realiseerde ik me dat dat helemaal niet ging. Het was de mooiste dag van mijn leven. Op één ding na: jij was er niet bij. Ik weet dat je er in onze harten bij was, maar dat is niet hetzelfde. En dat doet pijn.

Je zou binnenkort oma worden

Er is een moment waar ik al jaren tegenop kijk. Dat is het moment dat ik kinderen krijg en jij er niet bent om oma te zijn. Over een paar weken is dat moment daar. Ik weet dat je zo ontzettend graag oma had willen worden. En dat ik jou niet als eerste kan bellen als het zover is, doet me ontzettend veel verdriet.

Ik kom je straks een bloemetje brengen en we denken extra veel aan je vandaag. Hou voor altijd van jou <3

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.