WELLNESS | The Spa Maastricht

Ik verwen mezelf echt zelden met een schoonheidsbehandeling of massage. Maar van een lieve vriendin kreeg ik onlangs een cadeaubon voor The Spa in Maastricht. Ik mocht mezelf laten verwennen met een speciale behandeling voor moeders in wording: de Mommy 2 Be Spa Special.

Voetbad- en massage

Als ik iets fijn vind is het een voetmassage. Nu zit ik in mijn derde trimester en houd ik behoorlijk wat vocht vast in mijn handen en voeten/enkels. Dus een massage was meer dan welkom. Ik mocht plaatsnemen bij een van de voetbaden en er werd me een verse sinaasappelsap aangeboden (daar ben ik mijn hele zwangerschap al gek op, dus ja graag!). Nippend aan mijn verse jus werden mijn voeten heerlijk gemasseerd. Ik raakte helemaal ontspannen.

Gezichtsbehandeling

Een half uur later kreeg ik slippers aan mijn voeten en werd ik begeleid naar een andere ruimte. Ik mocht gaan liggen en de behandeltafel werd naar mijn wensen ingesteld. De verwarming in de behandeltafel ging lichtjes aan en de tafel werd iets rechtop gezet in verband met mijn bolle buik.

Eerst werd mijn gezicht geïnspecteerd en ik kreeg wat uitleg over mijn huid. Daarna werd mijn gezicht gereinigd met heerlijk ruikende producten. Met warme vochtige doekjes werden de producten er ook weer afgehaald. Vervolgens werden onzuiverheden weggewerkt. Beetje pijnlijk maar wie mooi wil zijn moet soms een beetje pijn lijden. Mijn wenkbrauwen werden bijgewerkt waarna mijn gezicht nog gevoed werd met een masker. Terwijl het masker zijn werk deed, kreeg ik een massage van mijn hals, schouders, decolleté en bovenrug. Echt heerlijk om zo verwend te worden.

Anderhalf uur later ging ik weer helemaal zen op weg naar huis. Ik heb ontzettend genoten en ben van plan dit vaker te gaan doen. Ga jij wel eens naar de wellness?

Adres The Spa Maastricht:
Scharnerweg 149a
6224 JD Maastricht
www.thespa.nl

Liefs,
Michelle

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: