Wintersport

WINTERSPORT | Riezlern Oostenrijk 2020

In deze bizarre tijd wil ik terugblikken op onze wintersportvakantie eind januari. We kunnen nu tijdelijk niet op vakantie en wie weet hoelang het nog gaat duren. Schrijven over onze vakantie zorgt in ieder geval voor wat positiviteit in deze thuisblijfperiode. Kijken en lezen jullie gezellig mee? Als je de verslagen van voorgaande jaren wilt teruglezen dan kan dat hier.

Winterwonderland

De autoreis van zeven uur ging heel goed. We zijn maar één keer langer gestopt. Eenmaal in Oostenrijk aangekomen lag er een mooi laagje sneeuw. Voor Linn de eerste keer dat ze sneeuw zag. Zo leuk om haar te zien kijken naar de witte omgeving. Dit jaar hadden we een ander appartement maar wel in hetzelfde huis. Het was een heel mooi en fijn appartement met een prachtig uitzicht op het centrum van Riezlern.

Linn had de eerste paar dagen in Oostenrijk last van doorkomende tandjes waardoor we vrij weinig geslapen hebben. Gelukkig was het vakantie en hadden we overdag geen verplichtingen. Dus we hebben die eerste paar dagen lekker rustig aan gedaan.

Elke dag wandelen

Dagelijks stond er wel een wandeling op de planning. In zo’n mooie omgeving wil je ook alleen maar buiten zijn. Linn zat dan lekker op de slee terwijl wij wandelden. Ze schaterde van plezier. En wij maar trekken… Ze is zelfs een keer in slaap gevallen op de slee :-). Als ze genoeg had van het sleeën, werd ze in de rugzak gezet. Dan kon ze heerlijk rondkijken.

Omdat we samen met mijn schoonouders op vakantie waren, hebben mijn man en ik ook een dag met zijn tweetjes kunnen skiën. Linn bleef bij opa en oma en ze amuseerde zich prima. Met de lunch troffen we elkaar in een restaurant in de bergen en genoten we van de zon en het lekkere eten.

Date night

Een avond met zijn tweeën mocht natuurlijk niet ontbreken. We zijn uit eten geweest bij Taverne gelegen aan de grote weg in het centrum van Riezlern. De vis met warme groenten en frietjes was heerlijk. We deelden samen een chocoladetaartje met vanille-ijs. Daarna hebben we nog even door het centrum van Riezlern gewandeld. We zijn niet vaak zonder Linn op stap dus dat is wel eens fijn. Maar toch missen we haar dan altijd. Herkenbaar voor andere ouders?

Na onze wintersportvakantie zaten we alweer snel in de chaos van het dagelijks leven. Bizar hoe snel je het vakantiegevoel weer kwijt bent. We wilden eigenlijk eind mei weer op vakantie gaan, maar dat zit er nu met het coronavirus niet in. Zodra de grenzen weer opengaan en de coronacrisis voorbij is, maken we weer nieuwe vakantieplannen.

Liefs, Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.