Persoonlijk

Favoriete notitieboekjes

FAVOURITE notitieboekjes

De laatste tijd heb ik een nieuwe ‘verslaving’ ontwikkeld. Ik ben gek op notitieboekjes in alle soorten en maten. Hier mijn favorieten…

1. Notitieboekjes gelinieerd A6 formaat (Hema, 2 euro voor 2 stuks) 2. The Happy Planner van Me & My Big Ideas Create 365: Botanical Garden (ik kocht deze via de website van Scrapdelight voor 29,99 euro en is ook in andere uitvoeringen verkrijgbaar) 3. Mijn Receptenboek van Deltas (onder andere te koop bij bol.com en Bruna voor 19,95 euro) 4. Mijn bakrecepten van Deltas (te koop bij bol.com voor 15,95 euro) 5. Notitieboek gelinieerd A5 formaat (Hema, 2 euro per stuk)

Voorheen had ik alleen een agenda (ja, ik gebruik nog steeds een doodgewone agenda om mijn afspraken in op te schrijven) en een notitieboek waar ik alle geschreven blogposten en aantekeningen/ideeën in noteerde. Maar tegenwoordig gebruik ik allerlei notitieboekjes voor verschillende doeleinden.

De kleine notitieboekjes van de Hema (1) heb ik ook in de kleur mint groen en heb ik standaard in mijn handtas zitten. Ze zijn ideaal voor als ik onderweg ben en snel iets wil opschrijven om het niet te vergeten. Later pak ik dan dit boekje erbij en werk ik mijn idee uit.

The Happy Planner (2) is mijn nieuwste aanwinst. Het is een lege agenda (van 18 maanden, de mijne is deze maand ingegaan) die je helemaal zelf kunt ‘aankleden’. Je kunt er dus al je creativiteit op loslaten. Zelf heb ik ‘pas’ drie weken ingevuld dus ik heb nog niet zoveel om jullie als voorbeeld te laten zien. Ik wil hier over een tijdje een blogpost over schrijven. Maar als je via google zoekt op ‘Happy planner’, dan kun je zien wat je er allemaal mee kunt doen.

De lekkerste recepten schrijf ik op in Mijn receptenboek van Deltas (3). Mijn bakrecepten schrijf ik in een apart boekje (4) omdat ik meer van het bakken ben dan van het uitproberen van nieuwe kookrecepten (en dus meer pagina’s nodig heb :p).

En tot slot het notitieboekje waar ik alles met betrekking tot mijn blog in schrijf (5). Van gepubliceerde blogposten (sinds ik begonnen ben in september 2014) tot ideeën die ik nog wil uitwerken. Heel fijn om dit allemaal bij elkaar te hebben en ik blader regelmatig terug om te zien waar ik al allemaal over geschreven heb.

Wie is nog meer fan van notitieboekjes?

Liefs,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.