salade veggie
Hotspots Leuk om te lezen

Hotspot | Gasterij de Koffiemolen Valkenburg

Af en toe neem ik verlof op een dag dat de kinderen naar de kinderopvang gaan. Op zo’n dag ga ik dan de deur uit om in mijn eentje ergens te gaan lunchen. Of om een wandeling te maken. Laatst had ik zo’n vrije dag. Ik ging op zoek naar een leuk plekje met een fijne sfeer om te lunchen. En dat vond ik bij Gasterij de Koffiemolen in Valkenburg. Ik ben er vaak genoeg langsgelopen maar nooit naar binnen gestapt. Het ziet er altijd heel gezellig uit. Met mensen die op het terras genieten van de zon met een kop koffie en gebak. En ik kan je nu zeggen dat het vanbinnen ook een pareltje is!

Een prachtige locatie en overal brocante spulletjes

Gasterij de Koffiemolen is te vinden in hartje Valkenburg, letterlijk aan de Geul. Het ligt in een prachtige oude monumentale watermolen. Zodra je binnenkomt zie je overal mooie brocante spulletjes. Het zorgt voor een fijne sfeer binnen. En de meeste van deze spulletjes zijn ook nog eens te koop! Ik heb er mijn ogen uitgekeken.

Een menukaart met streekproducten

Toen ik het menu zag kon ik eigenlijk geen keuze maken. Naast een aantal standaard lunchgerechten (broodje gezond en broodje tonijn) heeft Gasterij de Koffiemolen ook minder standaard gerechten zoals avocado toast, broodje rosbief met truffelmayonaise en verschillende soorten quiche. Ik nam uiteindelijk de salade met geitenkaas want daar had ik ontzettend veel trek in. Bij de koffie en thee serveren ze heerlijke cake en slagroom met advocaat. Ook voor een High Tea kun je trouwens bij Gasterij de Koffiemolen terecht.

Dit is een leuk plekje waar ik zeker vaker te vinden zal zijn. Ben jij er al eens geweest? Laat me weten wat jij ervan vond. En nieuwe tips om lekker te lunchen of dineren zijn altijd welkom!

Liefs, Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.